Život
SAVJETI

Kako pravilno pripremati hranu

objavljeno prije 10 dana i 19 sati

Najčešće pogreške prilikom pripreme hrane su nenamjerni doticaji termički obrađene hrane sa sirovom hranom, tzv. križna kontaminacija, zatim nedovoljno posvećivanje pažnje… više »

WOW!

Qualcomm želi zabraniti prodaju iPhone i navodno ima dobre razloge

objavljeno prije 11 dana

Qualcomm i Apple su još u svibnju ukrstili mačeve oko patenata i (ne)plaćanja tantijema. Sada treba čekati da vidimo što pravosuđe kaže. Idemo malo pojasniti o čemu se radi.… više »

EH, DA ...

Problemi koji vas mogu koštati braka

objavljeno prije 11 dana i 13 sati

Brak je nekima najuzvišeniji čin koji povezuje dvoje ljudi koji se vole, drugima je zastarjela institucija, trećima je "nešto što se mora"... no svima njima zajednička je… više »

SAVJETI :)

Kako NE uništiti vjenčanje prijatelja

objavljeno prije 11 dana i 16 sati

Vjenčanja vrlo često ispadne prava noćna mora, kako za mladence, tako i za sve goste, a naročito za one koji se vole opustiti - malo previše.  Ako ste samo gost koji dolazi na… više »

SAVJETI

Kako odabrati idealan monitor za radno mjesto

objavljeno prije 11 dana i 22 sata

Uz mnoštvo veličina i rezolucija monitora, tehnologija panela i podrške boja koje se bore za svoje mjesto na policama trgovina, čak i profesionalnim korisnicima može biti vrlo… više »

NAJAVE

Prvi Microsoft Windows Mobile 10 uređaji tek u 2018 godini

objavljeno prije 12 dana i 1 sat

Ovih dana stižu signali iz izvora bliskih Microsoftu da se u Redmondu testira prototip pametnog telefona sa sustavom Windows Mobile 10, ali nije Surface Phone o kome glasine kruže godinama.… više »

WOW!

Seks ženama produžava život

objavljeno prije 12 dana i 12 sati

Žene koje vode ljubav barem jednom tjedno, stare sporije od onih koje nemaju toliko aktivan seksualni život, pokazalo je istraživanje provedeno na Sveučilištu California. Sigurno se… više »

STVARNO?

Što će žene prvo uočiti na muškarcu?

objavljeno prije 12 dana i 14 sati

Da bi vas dama vašeg interesa uopće zamijetila potrebno je napraviti sljedeće radnje: prvo izgledajte kao model, zatim pokazujte da ste bezobrazno bogati i snalažljivi s lovom te u… više »

MA DA?

Što se radi kad je partner nesretan

objavljeno prije 12 dana i 16 sati

Duge veze nisu jednostavna stvar, dapače, a jedna od najčešćih zabluda o njima jest da parovi moraju biti sretni cijelo vrijeme. Očito, to nije realno. Ako smatrate da je vaš… više »

TEST

Kako razmišljate - kao muškarac ili žena?

objavljeno prije 12 dana i 18 sati

Znanstvenici tvrde da mozak 15-20 posto muškaraca funkcionira kao da je ženski, dok 10 posto žena razmišlja na muški način. Muški mozak pretežno je konfiguriran da… više »

NARAVNO!

Kažnjavanje djece potpuno je kontraproduktivno

objavljeno prije 12 dana i 19 sati

Kažnjavanje djece nije način na koji biste trebali odgajati svoje klince jer ono neće suzbiti loše ponašanje i motivirati ih da budu bolji, već će postići potpuno suprotan… više »

NOVOSTI

Izvrsna vizualizacija Galaxy Note 8

objavljeno prije 13 dana i 1 sat

Jedan od proizvođača pribora za pametne telefon objavio je kvalitetnu vizualizaciju Samsung Galaxy Note 8 uređaja. Prema objavljenim fotografijama, dizajniran je u stilu Galaxy S8 s Infinity… više »

STVARNO?

Kad je najbolje vrijeme za reći - volim te?

objavljeno prije 13 dana i 13 sati

Volim te - neki će čekati tjednima, mjesecima, a ponekad i godinama da napokon izgovore te dvije riječi, dok su drugi u stanju to ispaliti bez pardona nakon samo par dana... pa kad je onda… više »

EH, DA ...

Nesanica vas može koštati života, evo kako je spriječiti

objavljeno prije 13 dana i 14 sati

Nesanica ili insomija je poremećaj spavanja, koji karakteriziraju poteškoće kad morate zaspati ili poteškoće održavanja spavanja, kao i loša… više »

COOL

Juno šalje fotografije Velike crvene pjege

objavljeno prije 13 dana i 15 sati

NASA-ina letjelica Juno koja se nalazi u orbiti oko Jupitera počela je slati podatke i fotografije Velike crvene pjege, dok leti iznad te goleme plinovite planetarne oluje koja stoljećima… više »

skrolaj na vrh