Život
NOVOSTI

Nubia Z17 Lite - treći član ovogodišnje Z serije pametnih telefona

objavljeno prije 11 dana i 1 sat

Nubia, tvrtka u vlasništvu i pod kontrolom tvrtke ZTE predstavila je novi pametni telefon na konferenciji za novinare održane u Pekingu u Kini. Radi se o Nubia Z17 Lite modelu… više »

EH, DA ...

5 koraka potrebnih za liječenje slomljenog srca

objavljeno prije 11 dana i 13 sati

Prekid ljubavne veze, bilo da je ona bila kratka ili dugogodišnja, pokazuje jednu te istu stvar - teško je preboljeti nekoga i započeti iznova. Studije su pokazale da je… više »

Foto: Pexels
Love is in the air

6 stvari koje radi muškarac koji vas voli

objavljeno prije 11 dana i 15 sati

Nije tajna da muškarci nisu vični verbalnom izražavanju emocija, a razlog tomu vjerojatno je činjenica da ih nemaju volju analizirati već ih radije pokazuju svojim postupcima.… više »

GRRR

4 razloga zašto bi mogli (morali) obrijati bradu

objavljeno prije 11 dana i 17 sati

Brijanje brade pravim ljubiteljima dlaka na licu čini se kao svetogrđe, pa iako naši prijatelji na portalu Gentleman.hr to ne potiču, jednako tako i podržavaju i sve one koji su se… više »

Foto: Pexels
Savjeti

Bademi namočeni u vodu čine čuda

objavljeno prije 11 dana i 18 sati

Tko još nije čuo za bademe i to koliko zdravi? Zasigurno su svi čuli, no jeste li znali da su još zdraviji ako ih preko noći ostavite namočene u vodi? Bademi su… više »

STVARNO?!

Čudne stvari koje radimo svaki dan

objavljeno prije 11 dana i 20 sati

Svakodnevica je ispunjena malim stvarima, onima koje radimo svaki dan, često i ne razmišljajući o njima, no među njima se osim normalnih nalaze i neke, blago rečeno - čudne, koje… više »

NATJECANJE

Održana predrunda SoMo Borca

objavljeno prije 11 dana i 21 sat

Ni loši vremenski uvjeti nisu spriječili popunjavanje mjesta na predrundi SoMo Borca. Naime, 7. je rujna u redakciji portala Studentski.hr (prostorije Hrvatske udruge mladih) održano… više »

COOL

Nepoznati oblici života pronađeni na Antarktici?

objavljeno prije 11 dana i 23 sata

Nepoznati oblici života mogli bi živjeti u ledenim pećinama na Antarktici, objavili su Znanstvenici sa Australskog nacionalnog sveučilišta (ANU) u petak. Duboko u ledenim pećinama,… više »

Foto: Pexels
HMMM

7 dobrih strana seksa

objavljeno prije 12 dana i 13 sati

Ako vam ovih dana fali poticaja da se opustite među plahtama, dozvolite da vas mi nadahnemo. Predstavljamo vam 7 beneficija koje pruža vođenje ljubavi: 1. Podiže samopouzdanje Pažnja koju nam… više »

Foto: Pexels
PST PST

Sve što morate znati o očijukanju

objavljeno prije 12 dana i 15 sati

Treptanje u nečijem smjeru i pokoji osmijeh mogu činiti čuda, pod uvjetom da druga osoba zna prepoznati znakove vaše zainteresiranosti. Ako imate malo hrabrosti, očijukanje se može… više »

Foto: Pexels
SAVJETI

Cimet i med, nevjerojatan lijek

objavljeno prije 12 dana i 18 sati

Med je priridni izvor vitamina i minerala. Ima antibakterijska i antigljivična svojstva, a u tradicionalnoj medicini koristi se kao antiseptik. Njegova svojstva pojačana su ako se… više »

Foto: Pexels
Neka bude kako vi kažete

5 stvari koje trebaju djeca snažne volje

objavljeno prije 12 dana i 20 sati

Neki bi ih proglasili tvrdoglavima, a drugi bi pohvalili njihovu odlučnost. Kako god ih nazvali, djeca ponekad inzistiraju na pomalo nerazumnim zahtjevima koje ne možete ispuniti, iza kojih… više »

NOVOSTI

Lenovo K8 Plus - pristupačan smartphone službeno predstavljen

objavljeno prije 13 dana i 1 sat

Lenovo je ove godine objavio 10 pametnih telefona. Međutim, gotovo svi su pod brendom Motorola. Danas su na posebnom događaju u Indiji pokazali drugi model pod svojom glavnom markom - Lenovo… više »

HE HE

10 razloga za što više seksa

objavljeno prije 13 dana i 13 sati

Seks je sjajna stvar, definitivno, a evo 10 odličnih razloga zašto ga trebate upražnjavati što češće: Bolja sperma - pomaže u poboljšanju plodnosti… više »

TAJNE

5 stvari koje moraju ostati unutar vaša četiri zida

objavljeno prije 13 dana i 15 sati

Kvalitetna veza počiva i na međusobnom povjerenju, pa treba biti vrlo pažljiv u otkrivanju svoje intime drugim osobama. Stoga, ma koliko vam prijateljice bile dobre i povjerljive, ovih pet… više »

skrolaj na vrh