Život
SAZNAJEMO

Ribafish i Morana Zibar u Tele 2 odabrali 2 uređaja, a platili samo jedan

objavljeno prije 9 dana i 2 sata

Poznati novinar, bloger, ljubitelj hrane i piva Domagoj Jakopović Ribafish očito zna dobro odabrati, kada je u shopping poveo svoju dugogodišnju prijateljicu Moranu Zibar. Naime,… više »

STVARNO?

Mona Lisa se ipak smije

objavljeno prije 9 dana i 3 sata

Zagonetna Mona Lisa ipak se smije, i to iz najjednostavnijeg mogućeg razloga - jer je sretna žena, tvrde znanstvenici nakon detaljne analize njezina osmijeha. Svjetska fascinacija remek… više »

OPREZ

Pametni telefoni koje ste gotovo sigurno kupili - zaražene

objavljeno prije 9 dana i 5 sati

Ako ste mislili da je za zaštitu od virusa i štetnih malwarea dovoljno biti oprezan i instalirati antivirusni program, prevarili ste se. Naime, postoje neki modeli smartphonea (… više »

UŽIVAJTE! :)

Gospodo, danas je - Steak and Blowjob Day!

objavljeno prije 9 dana i 6 sati

Imamo Valentinovo kad se svi raspekmeze oko poklona, oko ljubavi i svega romantičnog. Dan je to kada je ona najbitnija u našem životu (kao da drugih dana nije). No, što je s… više »

HE HE

Gdje se najviše laže o veličini penisa?

objavljeno prije 9 dana i 17 sati

Muškarci i veličina penisa činjenica je jednako lažna kao i žene i njihove godine ili kilogrami, no ekipa sa stranice za upoznavanja Saucydates.com napravila je sjajno istraživanje u… više »

EH, DA ...

Kako se nakon pada vratiti u život

objavljeno prije 9 dana i 19 sati

Svima nam je poznata fraza "U životu ima uspona i padova", i predobro poznajemo i jedno i drugo. Ali nas smetaju trivijalne stvari i izluđuju nas jednako nebitni događaji. Jesmo li stvarno… više »

IZLOŽBE

AOC na CeBIT-u 2017.

objavljeno prije 9 dana i 22 sata

Na ovogodišnjem vodećem svjetskom sajmu informacijskih tehnologija, telekomunikacija, softvera i usluga - CeBIT od 20. do 24. ožujka, stručnjak za monitore AOC predstavit će svoje… više »

ZAPAMTITE :)

Poslovni bonton za neznalice

objavljeno prije 9 dana i 22 sata

Poslovni bonton, odnosno bonton u poslovnim odnosima, može se definirati kao skup opće prihvaćenih pravila ponašanja koja se temelje na društvenim normama i važan je segment… više »

PRIKLJUČITE SE!

Udruga SVE za NJU poziva žene da sudjeluju u velikom nacionalnom istraživanju

objavljeno prije 9 dana i 23 sata

Udruga SVE za NJU provodi prvo veliko nacionalno istraživanje o iskustvima i percepciji oboljelih od raka dojke. Cilj je ovog anonimnog istraživanja prikupiti podatke za sveobuhvatnu analizu… više »

IMATE LI IH?

Tri najčešća problema u seksu

objavljeno prije 10 dana i 17 sati

Problemi u krevetu nisu rijetkost, ma što vam vaši prijatelji govorili na kavi/pivi, a kad se pogledaju rezultati raznoraznih istraživanja, lako je doći do zaključka da se… više »

ZAPAMTITE :)

Što muškarci stvarno obožavaju na ženama

objavljeno prije 10 dana i 19 sati

Žene su muškarcima stalno na pameti, o tome nije potrebno detaljnije pisati, dovoljno je samo pratiti muške poglede kad prođe atraktivna žena - no, kad bismo gledali samo na toj… više »

ZANIMLJIVO

Pokemon GO dobar je za - srce

objavljeno prije 10 dana i 20 sati

Pokemon GO poharao je svijet, no na žalost liječnika i znanstvenika, pokazao se kao zvijezda repatica. Zašto bi liječnici žalili za zaraznom igricom na mobitelu? Zato što je… više »

SAVJETI

Zašto treba pisati što više

objavljeno prije 10 dana i 22 sata

Koristi od redovitog pisanja idu dalje od širenja vokabulara ili brušenja stila. Nema veze kakve je kvalitete vaše pisanje, sam čin pisanja vodi do većih fizičkih i… više »

ZANIMLJIVO

Kako bi Tim Berners-Lee spasio internet

objavljeno prije 10 dana i 22 sata

Izumitelj world wide weba, Sir Tim Berners-Lee predstavio je 5-godišnju strategiju borbe protiv lažnih vijesti i korištenja osobnih informacija. U otvorenom pismu (ovdje)… više »

POSTANITE ZNALAC

14 zanimljivih činjenica o Guinnessu

objavljeno prije 11 dana i 1 sat

Na dan Svetog Patrika koji nema je tu za nekoliko dana, diljem svijeta se popije više od 13 milijuna pinti Guinness pive. U čast ovom po mnogima savršenom, dakle ne crnom, već… više »

skrolaj na vrh