Život
HE HE

Koliko se stvarno razmišlja o seksu?

objavljeno prije 10 dana i 17 sati

Seks je muškarcima, navodno, stalno na pameti, pa su se čak jedno vrijeme vrtjele brojke o jednoj misli svakih sedam sekundi, što je netočno... jer žene zapravo češće… više »

ZAPAMTITE :)

3 tajne sretnog braka

objavljeno prije 10 dana i 19 sati

Sretan brak nije baš tako jednostavan cilj, što možemo vidjeti gotovo svakodnevno kad čujemo za neki razvod braka. Stoga ne čudi da se za recept o sreći u braku možemo obratiti… više »

EHH...

Pismo za uskršnje blagdane

objavljeno prije 10 dana i 21 sat

Draga moja, Dolazi proljeće, a blagdan je tu. A na znanje tebi,  jedva sam dočekala zrake sunca, a tko nije?.. Sad prenosim i dio pisma kojega sam pisala ali nisam poslala, samo… više »

SAVJETI

55 trikova za uspješniji i produktivniji poslovni život

objavljeno prije 11 dana

Što Mark Zuckerberg, Arianna Huffington, Jerry Seinfeld i Arnold Schwarzenegger imaju zajedničkog? Naime, oni su iznimno uspješni u dnevnim rješavanjima zadataka i… više »

PRIDRUŽITE SE

Nacionalno istraživanje Udruge Sve za NJU

objavljeno prije 11 dana i 3 sata

Udruga SVE za NJU provodi prvo veliko nacionalno istraživanje o iskustvima i percepciji oboljelih od raka dojke. Do sada je 400-injak žena ispunilo upitnik i tako dalo svoj glas za… više »

COOL

Provjerite jeste li normalni... sigurno po nečemu - niste!

objavljeno prije 11 dana i 4 sata

Normalno je riječ koja u nekim slučajevima gubi značenje, pogotovo kad se odnosi na nečije ponašanje - naime, ako za sebe tvdite da ste normalni, zapravo sigurno lažete jer definitivno… više »

OOHO

Stižu jestivi baloni vode

objavljeno prije 11 dana i 4 sata

Jestivi vodeni baloni, koji mogu poslužiti kao zamjena za plastične boce i čaše u prodaji će se naći za otprilike godinu dana. Ove balone napravila su tri inženjera još 2014.… više »

NOVOSTI

Google planira uložiti 827 milijuna dolara u LG Display za OLED proizvodnju

objavljeno prije 11 dana i 5 sati

Google koristi Samsung OLED panele za svoju Pixel liniju pametnih telefona i vjerojatno nastavlja tom praksom dalje. Ali, mijenja proizvođača. Google je svjestan da Samsungovi proizvodni… više »

MA DA?

Seksualne fantazije otkrivaju karakter

objavljeno prije 11 dana i 17 sati

Seksualne fantazije govore jako puno o vašem karakteru, pa osim što bi bilo da i sami shvatite neke stvari o sebi, možda nije loše pripaziti kome ih otkrivate...… više »

SAVJETI

Što pravi gospodin nikada ne smije napraviti

objavljeno prije 11 dana i 19 sati

Theodore Roosevelt je jednom izjavio slijedeće: "Gospodin ovom svijetu daje više nego što uzima". Nemamo tu što previše dodati nego se u potpunosti složiti s… više »

HMM

Mogu li sjećanja brisati?

objavljeno prije 11 dana i 22 sata

Neugodna sjećanja često mogu izazivati noćne more, pa čak i dnevne probleme kod priličnog broja ljudi, no tada se to stavlja u domenu psihičkih oboljenja poput PTSP-a ili shizofrenije - a… više »

SAZNAJEMO

EurekaKids dječje igračke za razvoj i bezbrižnu igru

objavljeno prije 11 dana i 23 sata

EurekaKids igračke većinom su napravljene od drveta ili platna, a pri izradi korištene su isključivo prirodne boje, pa su stoga sigurne, originalne i visokokvalitetne i namijenjene… više »

BILI SMO

Koliko je Huawei P10 napredniji u odnosu na P9

objavljeno prije 12 dana i 1 sat

Danas smo bili na predstavljanju Huawei P10 i P10 plus modela pametnih telefona hrvatskim medijima. Uređaji su dostupni već nekoliko dana za kupnju pa vjerujemo da su ih mnogi od vas opipali… više »

NESUGLASICE

Huawei dobio sudsku parnicu protiv Samsunga

objavljeno prije 12 dana i 5 sati

Kineski sud naredio je podružnici Samsung Electronics da mora platiti tvrtki Huawei, 11.6 milijuna američkih dolara odštetu za kršenje patenata. Konkretno, Samsung je… više »

WOW!

Do orgazma žene mogu i - trčanjem

objavljeno prije 12 dana i 17 sati

Orgazam vam je nedostižan ili rijedak? Evo recepta koji niste očekivali - bacite se na jogging! Zašto? Trčanje ima brojne prednosti: održava vas u kondiciji, pomaže vam u klesanju… više »

skrolaj na vrh