Život
POSTANITE ZNALAC

14 zanimljivih činjenica o Guinnessu

objavljeno prije 11 dana i 1 sat

Na dan Svetog Patrika koji nema je tu za nekoliko dana, diljem svijeta se popije više od 13 milijuna pinti Guinness pive. U čast ovom po mnogima savršenom, dakle ne crnom, već… više »

1PASSWORD

Zaradite 100 tisuća dolara hakiranjem

objavljeno prije 11 dana i 5 sati

1Password je ranije nudio 25 tisuća dolara svakom uspješnom 'hakeru' za ovaj isti zadatak, ali je nagrada za uspješno razbijanje lozinke sada povećan i to za četiri puta.… više »

STVARNO?

Kada je seks bez zaštite dobar?

objavljeno prije 11 dana i 17 sati

Seks bez zaštite jedna je od stvari na koju će vas svi upozoriti, i za to će imati cijelu gomilu sjajnih rahloga - od seksualno prenosivih bolesti do kontrole začeća koju treba… više »

EH, DA ...

Kako se zovu godišnjice braka i što se poklanja?

objavljeno prije 11 dana i 19 sati

Jeste li znali da je svaka godišnjica braka dobila ime po tradicionalnim darovima kojima bi se darivali slavljenici za određenu godišnjicu? Kroz život tako možete, ako se držite… više »

MA DA?

Trump želi na Mjesec

objavljeno prije 11 dana i 20 sati

Dok ga je bivša administracija predsjednika Baracka Obame izbjegavala, Mjesec je novom predsjedniku postao vrlo poželjna destinacija te on potiče inicijative privatnog… više »

MLJAC!

Zašto je whiskey piće prave gospode?

objavljeno prije 11 dana i 20 sati

James Bond je poznat po tome da je obožavatelj samo finih alkoholnih pića. U filmu "Skyfall" je tako s antagonistom filma Silvom uživao u finom viskiju Macallan. U tom filmu pak izgleda da se… više »

NAPOKON

Viber predstavlja samouništavajuće razgovore

objavljeno prije 11 dana i 21 sat

Viber je napokon razvio tehnologiju samouništavajućih poruka i sprema se predstaviti ih u najkraćem roku, najave su iz te tvrtke. To će biti logičan nastavak razvoja dodatka kojeg je… više »

EH, DA ...

Što rade manje inteligentni ljudi?

objavljeno prije 11 dana i 22 sata

Gotovo svatko smatra sebe inteligentnom osobom, ali nije uvijek lako dobiti dobru procjenu vlastite inteligencije, posebno kada nam naše vlastite misli uvijek zvuče jako pametno. A… više »

NOVOSTI

Xiaomi pokazao Intel Inside pametne tenisice

objavljeno prije 12 dana i 5 sati

Pametne Xiaomi 90 Minutes Ultra Smart tenisice imaju Intelov Curie čip unutar potplata, senzore praćenja kretanja koji razlikuju trčanje od šetnje. Na kraju dana podaci praćenja… više »

ISPROBAJTE :)

Kako će vam seks produžiti život

objavljeno prije 12 dana i 17 sati

Orgazam je super za raspoloženje, još bolji za zdravlje, a najbolji za - mladenački izgled, tvrde znanstvenici s američkog sveučilišta Duke. Naime, prema njihovom istraživanju,… više »

SAVJETI

Problemi u vezi koje treba odmah rješavati

objavljeno prije 12 dana i 19 sati

Zaljubljenost dolazi brzo, a odlazi nešto sporije, no prije ili kasnije partneri u vezi nađu se u situaciji da nema više leptirića u trbuhu i glave u oblacima, ali zato ima… više »

SAVJETI

Kako se brinuti o starom najboljem prijatelju?

objavljeno prije 12 dana i 21 sat

Spoznaja da naš dugogodišnji najbolji prijatelj stari, a nešto brže od nas, kod svakog imaoca pasa to bude obično jedan tužniji trenutak. No. bez obzira na sve… više »

ZANIMLJIVO

Sreća se s godinama mijenja

objavljeno prije 12 dana i 22 sata

Sreća je sastavljena od cijelog niza stvari, a zanimljivo je promatrati kako se razlozi za sreću mijenjaju zajedno s vremenima u kojima živimo, pa su stoga rezultati ovog istraživanja… više »

EH, DA ...

Djeca nisu spremna za školu zbog - televizije?

objavljeno prije 13 dana

Liječnici često upozoravaju roditelje male djece da ograniče njihovo vrijeme pred televizorima zbog toga što to može utjecati na učenje i razvoj govornih… više »

WOW!

Mozak radi i - nakon smrti?

objavljeno prije 13 dana

Smrt izgleda ipak nije kraj, moglo bi se zaključiti nakon istraživanja kanadskih znanstvenika koje je pokazalo aktivnost mozga deset minuta nakon što je stalo srce. Kanadski liječnici… više »

skrolaj na vrh