Život
EH, DA ...

Rečenice koje vas vode ravno u propast

objavljeno prije 12 dana i 2 sata

Jeste li se ikad upitali zašto svima drugima uspijeva, a vama ne? Odnosno zašto ste uvijek na jednom mjestu, kao da se nikud ne razvijate. E pa, ako već i imate takvo… više »

RECENZIJE

Sony Xperia XA recenzija

objavljeno prije 12 dana i 6 sati

Sony Xperia XA stigla je u redakciju s reputacijom "malog" telefona, no izlazi iz nje kao - telefon po mjeri čovjeka, složili su se svi koji su se malo poigrali ovim srednjim modelom Sonyjeve… više »

O, DA!

Gradovi s više zelenila imaju manje depresivne stanovnike

objavljeno prije 12 dana i 6 sati

Povezanost čovjeka i prirode koja traje od začetka ljudskog roda, evidentna je u brojnim koristima koje su dokazane kroz niz različitih istraživanja. Neke od koristi boravka u prirodi su… više »

ZANIMLJIVO

Kada žene postaju nevjerne?

objavljeno prije 12 dana i 18 sati

Nevjera se obično veže uz muškarce, što baš i nije neka pravda jer, naravno, oni to rade s nekom drugom - ženom (OK, ima i drugih varijanti, no sad ćemo se koncentrirati… više »

SAVJETI

Bijesu nije mjesto u vama, izbacite ga!

objavljeno prije 12 dana i 19 sati

Stres ubija, to već vjerojatno svi jako dobro znamo, a mehanizama je jednostavan - stresna situacija u tijelu izaziva otpuštanje hormona stresa kortizola koji preplavljuje organizam i… više »

PROBLEMI

NASA odgodila prvo lansiranje rakete SLS do 2019.

objavljeno prije 13 dana

NASA je odgodila je do 2019. prvo lansiranje nove rakete SLS koja bi trebala u lunarnu orbitu postaviti kapsulu Orion. Prvo lansiranje Space Launch Systema (SLS) NASA je planirala za studeni… više »

OPASNO

Novi hakerski udar već u ponedjeljak?

objavljeno prije 13 dana i 1 sat

Hakerski udar u petak pogodio je gotovo 125 tisuća računala u gotovo 100 zemalja, no i dalje se ne zna tko stoji iza njega.  Podsjećamo, štetni softver blokira pristup računalnom… više »

DRAGE MAME...

Majčin dan je danas - napravite nešto za svoju mamu

objavljeno prije 13 dana i 2 sata

Svake godine druga nedjelja u svibnju posvećena je majkama. Majčin dan prigoda je i da svim majkama zahvalimo za najljepši, ali i ne baš tako lagan posao - podizanje i odgajanje… više »

NOVOSTI

Microsoft objavio Visual Studio za Mac

objavljeno prije 13 dana i 5 sati

Microsoft je objavio konačnu verziju integriranog razvojnog okruženja Visual Studio 2017 za Mac uređaje. Ipak, Visual Studio za Mac nije identičan onom za Windows paltformu, jer se zapravo… više »

EH, DA ...

Kako vratiti želju za seksom?

objavljeno prije 13 dana i 17 sati

Problemi s erekcijom postali su sve češća pojava kod velikog broja muškaraca, osobito onih zrelijih, no to nije nikakvo iznenađenje. No, bez obzira na velike brojke,… više »

MORATE!

Riješite se straha od ozbiljne veze

objavljeno prije 13 dana i 19 sati

Veza u jednom trenutku treba ili postati ozbiljna ili nestati, a dobar dio onih koje nestanu ispare u izmaglici - straha od vezivanja. Vjerojatno i sami znate nekoga tko se panično boji… više »

POŽURITE

Kako se zaštititi od globalnog hakerskog napada

objavljeno prije 13 dana i 23 sata

Hrvatsko Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo priopćenje o globalnom hakerskom napadu. Ne navode tko je među mogućim žrtvama u Hrvatskoj, ali su objavili upute kako se… više »

gripa prehlada bolest mu
COOL

Predviđanje epidemije gripe po - društvenim mrežama

objavljeno prije 14 dana i 2 sata

Analizom objava na Twitteru je moguće pratiti širenje virusa gripe u realnom vremenu, objavili su američki znanstvenici s Northeastern University Po njihovim riječima, uz pomoć… više »

NOVOSTI

McAfee i Samsung dogovorili sigurnosni softver za Galaxy S8, smart TV i PC računala

objavljeno prije 14 dana i 5 sati

Samsung i McAfee potvrdili su daljnju suradnju na području sigurnosnih rješenja, ali na globalnoj razini ponuda usluga se malo razlikuje u prvoj fazi provođenja. Tako McAfee Security… više »

SELITE? :)

Gradovi svijeta u kojima se najbolje živi

objavljeno prije 14 dana i 6 sati

Život dostojan čovjeka fraza je koja se prilično izlizala kod naših političara, jer kad bi to stvarno bilo tako, barem neki hrvatski grad našao bi se na listi gradova u kojima… više »

skrolaj na vrh