Život
ZABRINJAVAJUĆE

Stariji ste od 50? A vaše srce?

objavljeno prije 13 dana i 22 sata

Pedesete su godine koje za sobom povlače pojavljivanje mnogih zdravstvenih problema koji se do tada nisu manifestirali, a analiza britanske Agencije za javno zdravstvo pokazala je da je… više »

OTKRIĆA

Neandertalci iz Vindije stariji su nego što se mislilo

objavljeno prije 14 dana

Neandertalci iz Vindije puno su stariji nego što se ranije mislilo, pokazalo je novo istraživanje britanskih znanstvenika. Po ranijim istraživanjima mislilo se da su neandertalci iz… više »

NOVOSTI

Xiaomi Mi A1 je stigao

objavljeno prije 14 dana i 1 sat

Ono što se činilo da su klasične glasine, jučer je postalo službeno. U sklopu Google projekta Android One, jučer je lansiran Xiaomi Mi A1 pametan telefon. Ovom suradnjom Google je sebi… više »

Seksi rublje je uvijek dobar poticaj
TAJNA

Kako do puno boljeg seksa

objavljeno prije 14 dana i 13 sati

Seks uvijek može biti bolji, složit će se svi, a naročito oni koji se stalno tuže na libido i ponašanje svoje partnerice, pa evo par korisnih savjeta za ljepši spol kako… više »

ZAPAMTITE :)

Nesavršenosti su muškarcima jako privlačne

objavljeno prije 14 dana i 15 sati

Žene se trude uvijek biti savršene, što za sebe, što za svog muškarca, no ako pitate normalne muškarce što vole na ženama, doći ćete do zaključka da… više »

BRAVO!

Peggy Whitson - čudesna američka astronautkinja na Zemlji

objavljeno prije 14 dana i 20 sati

Peggy Whitson, sada već legendarna američka astronautkinja vratila se na Zemlju kapsulom Sojuz nakon provedenih 288 dana u svemiru, a ukupno je tijekom svoje karijere u orbiti provela 665… više »

STIGAO!

LG Q6: smartphone po mjeri digitalne generacije

objavljeno prije 14 dana i 22 sata

Kao prvi model u LG-evoj novoj seriji Q i prvi i jedini smartphone s minimalnim okvirom u svom segmentu, LG Q6 namijenjen je korisnicima koji žele pametni telefon po povoljnoj cijeni, ali s… više »

SAVJETI

Kako se dobro peru ruke?

objavljeno prije 14 dana i 23 sata

Ako želite smanjiti rizik od infekcije i obolijevanja, nema potrebe za sredstvima za dezinfekciju, dovoljno je samo redovito i dobro prati ruke, tvrde znanstvenici.  To je savjet… više »

PAKIRAJ KOFERE!

8 stvari koje morate imati sa sobom kad putujete

objavljeno prije 15 dana

Kažu da je putovanje bolje od samoga cilja, ali to je rijetko kada istina dok - putujete. Putovanja mogu biti zamorna i dugotrajna bez obzira kojim prijevoznim sredstvom… više »

SLUŽBENO JE

Apple predstavlja nove uređaje 12. rujna

objavljeno prije 15 dana i 1 sat

Postalo je službeno: tvrtka iz Cupertina, 12. rujna predstavlja novu generaciju svojih iPhone pametnih telefona, Apple Watch serije 3, Apple TV (2160p) HDR, i iOS 11 koji će biti dostupan kao… više »

PRIRODA DAJE...

Prirodni lubrikanti za najbolji užitak

objavljeno prije 15 dana i 13 sati

Kako biste uživali u 'hopa-cupa', osim prezervativa, možda će vam trebati još malo pomoći među plahtama. Ovdje govorimo prvenstveno o lubrikantima. Žensko tijelo ponekad ne može… više »

STVARNO?!

Zašto muškarci odustaju od braka

objavljeno prije 15 dana i 15 sati

Brak je postao ugrožena institucija, no razlog tome nije neka nova moda, raspad morala ili slične stvari - radi se, naravno, samo o seksu. Naime, u prošlosti je brak bio motivacija… više »

OPREZ!

Premalo sna može dovesti do - demencije?

objavljeno prije 15 dana i 18 sati

Manjak sna prilično je opasna stvar - ne samo da ste umorni i nedovoljno koncentrirani, što vam može uzrokovati probleme na poslu, a bogami i nesreće u prometu, već se izlažete… više »

BROJKE

10 najčešćih aplikacija u SAD

objavljeno prije 15 dana i 19 sati

Ljudi većinu slobodnog vremena provode na pametnim telefonima i tabletima, ali znate li koje se aplikacije najviše koriste? Ne iznenađuje da je prva najkorištenija aplikacija… više »

SUPER!

Održan WordCamp Zagreb

objavljeno prije 15 dana i 22 sata

WordCamp Zagreb okupio je, od petka do nedjelje, više od 400 sudionika koji su, osim na glavnom konferencijskom danu održanom u subotu u Muzeju suvremene umjetnosti, također… više »

skrolaj na vrh