Život
COOL!

Virtualna tura Keopsovom piramidom

objavljeno prije 13 dana i 5 sati

Skupina znanstvenika koja je prošli tjedna objavila da je otkrila veliku šupljinu unutar Keopsove piramide u Gizi osmislila je turu virtualne stvarnosti koja omogućuje… više »

DS 2017

Digital Shapers istražuje: Kakvo je stanje digitalnog marketinga u Hrvatskoj

objavljeno prije 13 dana i 6 sati

RTL Hrvatska i Star Digital grupa zajednički pokreću istraživanje pod nazivom „Stanje digitalnog marketinga i tehnologija u marketingu u Hrvatskoj". Svrha istraživanja je utvrditi kakvo… više »

SAVJETI

Hranom do boljeg seksa i orgazama

objavljeno prije 13 dana i 18 sati

Seks, orgazmi i hrana neraskidivo su vezani, kažu stručnjaci, a jedna od važnijih stvari je prava pH vrijednost vagine od koje umnogome ovisi kvaliteta seksa. Želite li izbalansirati pH u… više »

EH, DA...

Žene iznad 30 trebale bi znati ove stvari...

objavljeno prije 13 dana i 19 sati

Savjeta za žene nikad dovoljno, no koliko su oni utemeljeni na činjenicama, a koliko na mitovima? Evo izvora činjenica - na internetskoj stranici sixtyandme.com okupljaju se žene… više »

ZNATE LI?

Što utječe na veličinu grudi?

objavljeno prije 13 dana i 21 sat

Veličina grudi samo na prvu nije važna - svi znamo da će se za većima okrenuti više ljudi, pa evo što zapravo utječe na njihovu veličinu... Geni - određuju boju kose i očiju,… više »

BRAVO

Hrvatski Telekom predstavio Generaciju Next i donirao 700.000 kuna za STEM projekte

objavljeno prije 13 dana i 22 sata

Generacija Next nova je komunikacijska platforma Hrvatskog Telekoma koja objedinjuje sve projekte kompanije koji pomažu pripremiti Hrvatsku za novi val tehnoloških promjena. Uz… više »

NOVOSTI

Samsung zainteresiran za širenje proizvodnih kapaciteta DRAM modula

objavljeno prije 14 dana i 6 sati

Poznati proizvođači DRAM modula Samsung, SK Hynix i Micron kupaju se u novcu. Razlog je što cijena dinamičnim memorijama s izravnim pristupom neprekidno raste. Razlog je velika… više »

Čarobna formula vrlo je jednostavna / Pexels
OPA!

Želite bolji seksualni život? A da ga prestanete pokušavati popraviti?

objavljeno prije 14 dana i 18 sati

Živimo u svijetu u kojemu pljušte savjeti o tome kako treba izgledati seksualni život, što isprobati, koju igračku kupiti, gdje se seksati i koliko puta tjedno. Peggy Kleinplatz… više »

Drugačiji razlozi, iste posljedice.../Pixabay
KAŽU...

Evo zašto ljudi varaju u vezama

objavljeno prije 14 dana i 19 sati

Kad se radi o preljubu, istraživanja su pokazala, muškarci će se češće okrenuti kolegicama s posla, dok će žene postati bliske s muškim… više »

Oni su jedini kojima se bez straha možemo povjeriti / Pexels
Jeste li znali?

Najvažnija karakteristika koju tražimo u prijatelju – mogućnost da mu se povjerimo

objavljeno prije 14 dana i 21 sat

Koliko je prijateljstvo važno dokazuju i najnovije studije. U časopisu "Health Psychology" prije nekoliko je godina objavljeno istraživanje koje es bavi činjenicom da su nam… više »

COOL!

Twitter udvostručava duljinu poruka

objavljeno prije 14 dana i 22 sata

Twitter je odlučio udvostručiti maksimalnu dužinu poruka i one će odsad moći imati 280 znakova, pošto je uspješno završio ispitivanje, priopćila je ta društvena… više »

COOL!

Mirai, virtualni robot - stanovnik Tokija

objavljeno prije 15 dana i 1 sat

Mirai - virtualni robot u liku sedmogodišnjeg dječaka dobio je u subotu službeni status stanovnika središnje četvrti Tokija. Dječak čije ime Mirai znači "budućnost",… više »

PRIPAZITE!

Cjepivo protiv gripe sve je manje učinkovito

objavljeno prije 15 dana i 4 sata

Sezona gripe je na pragu, cijepljenje je već počelo, no jesu li oni koji ne zagovaraju cijepljenja u pravu? Djelomično da, jer je prošle godine cjepivo zaštitilo tek manje od… više »

mali genijalci
ZAPAMTITE!

Znakovi da odgajate malog genijalca

objavljeno prije 15 dana i 4 sata

Inteligencija je nekome dar, a nekome prokletstvo, no unatoč tome većina roditelja bi vjerojatno voljela da je njihov sin ili kći malo ispred prosječnog djeteta. Svi žele najbolje za svoju… više »

BROJKE

Huawei u prva tri kvartala isporučio više od 100 milijuna telefona

objavljeno prije 15 dana i 6 sati

Huawei Consumer Business Grupa, poslovna jedinica za potrošačku elektroniku, objavila je odlične prodajne rezultate za prvih devet mjeseci 2017. godine, isporučivši više… više »

skrolaj na vrh