Život
ZANIMLJIVO :)

Ateisti su tolerantniji od kršćana

objavljeno prije 14 dana i 22 sata

Kršćani u zapadnoj Europi skloniji su kritiziranju imigranata, muslimana i židova nego osobe koje ne osjećaju nikakvu vjersku pripadnost, pokazala je studija. Američki neovisni… više »

NOVOSTI

BlackBerry KEY2: privatnost i QWERTY tipkovnica (ponovno) ključne točke

objavljeno prije 15 dana i 2 sata

Za sve vas nekadašnje korisnike kultnih BlackBerry pametnih telefona, imamo odlične vijesti. Predstavljen je BlackBerry KEY2 mobilni uređaj opremljen fizičkom QWERTY tipkovnicom,… više »

NE BAŠ DUGO :)

Koliko traje savršen seks?

objavljeno prije 15 dana i 14 sati

Savršen seks je, naravno, prilično nedostižan ideal, no svejedno treba stremiti ispunjenju tog cilja... a jedno od važnijih pitanja koje si pritom postavljamo je - koliko zapravo traje… više »

MA DA?

Zašto je nevjeran partner blagodat za žene?

objavljeno prije 15 dana i 15 sati

Nevjera je grozna stvar i najčešće suosjećamo sa ženama koje su prevarene i nakon toga prekinule vezu (ili ih je partner napustio), ali novo istraživanje na tu temu provedeno na… više »

JESTE LI PROBALI?

Sve što trebate znati o online datingu

objavljeno prije 15 dana i 17 sati

Dosta vam je spojeva na slijepo i nečijih čudnih rođaka i prijatelja s kojima vas žele spojiti? Pokušajte pronaći srodnu dušu online, kažu stručnjaci. Naravno, i to ima svojih… više »

SJAJNO!

Pronađena molekula koja ubija superbakterije

objavljeno prije 15 dana i 19 sati

Superbakterije godišnje uzrokuju smrt oko 700 tisuća ljudi, govore relevantne procjene, a budućnost je do sada bila tmurna i samo dodavala nule tim brojkama... No, stvari idu na bolje… više »

WOW!

Delfini su stvarno inteligentna bića

objavljeno prije 16 dana

Delfini su inteligentna bića i prava je šteta da se to troši na najgluplje moguće načine - u vojne svrhe i skakanje iz vode u vodenim parkovima. Zapravo, ne da je šteta,… više »

NOVOSTI

MIUI 10 Global ušao u beta verziju

objavljeno prije 16 dana i 2 sata

MIUI 10 Global temelji se na sustavu Android 8.1. Razlikuje se od regionalnog firmvera objavljenog u Kini 31. svibnja, ugrađenim Google uslugama i prevedenim sučeljem na mnoge jezike među… više »

HMMM...

Muškarci se češće razvode zbog ženske nevjere

objavljeno prije 16 dana i 14 sati

Ako vas zanima jesu li u heteroseksualnim vezama prevari skloniji žene ili muškarci, otkrit ćemo vam da se ipak radi o muškarcima. No ako su oni ti koji budu prevareni, postoje… više »

ZANIMLJIVO

U čemu je tajna privlačnosti sličnih ljudi?

objavljeno prije 16 dana i 15 sati

Vjerojatno i sami znate nekoliko parova koji si međusobno fizički sliče - recimo, oboje imaju plavu kosu, oči ili su oboje tamnoputi.  Što je onda sa onom starom "suprotnosti se… više »

PORUKICE

Muškarcima je dopisivanje - teška tlaka

objavljeno prije 16 dana i 17 sati

Poruke preko svih mogućih varijanti na internetu kao da su stvorene za žene - njima je komunikacija važan dio života, dok način sam po sebi i nije toliko presudan - no muškarci su tu… više »

ZAPAMTITE!

Ospice - sve što trebate znati

objavljeno prije 16 dana i 19 sati

Hrvatskoj možda prijeti epidemija ospica nakon nekoliko zabilježenih slučajeva, a kako se ova bolest širi vrlo brzo, najbolje je vrijeme da saznate sve o ospicama i načinima kako… više »

WOW!

Pronađeni organski spojevi na Marsu

objavljeno prije 16 dana i 21 sat

NASA-in rover Curiosity pronašao je organske spojeve u 3,5 milijarde godina starim sedimentima u krateru na Marsu, objavila je u četvrtak američka svemirska agencija, prenose mediji.… više »

SAZNAJEMO

Lenovo Z5: tresla se brda, ali osvanuo smartfon srednjeg dometa

objavljeno prije 17 dana i 2 sata

U pokušaju privlačenja pažnje na Lenovo Z5 pametan telefon, kompanija je objavljivala neke impresivne podatke za ovaj model. Uređaj je srednjeg dometa s umjetnom inteligencijom (AI) i… više »

OPA :)

Jači orgazmi uz malo - marice?

objavljeno prije 17 dana i 14 sati

Marihuana i seks oduvijek imaju neraskidivu vezu, a i vi ste vjerojatno barem čuli nekoga tko je hvalio mogućnosti pametne konzumacije marice prije dobrog seksa. E, sad je to i dokazano, da… više »

skrolaj na vrh