Život
HEH

Koliko treba trajati godišnji? Evo odgovora...

objavljeno prije 13 dana i 16 sati

Istraživači su potvrdili kako su tri tjedna odmora idealna, međutim, praksa će uvijek ovisiti o kompaniji u kojoj radite.  Kakve su navike građana kada je u pitanju korištenje… više »

NAJAVE

Facebook Messenger dobiva reklame

objavljeno prije 13 dana i 17 sati

Iz Facebooka je stigla obavijest kako će tijekom sljedećih nekoliko tjedana krenuti s uvođenjem oglasa u svoju aplikaciju Messenger. ''Reklame u Messengeru počet će se prikazivati korisnicima… više »

PORAZNO

Gotovo dvije trećine Hrvata nije tjelesno aktivno

objavljeno prije 13 dana i 22 sata

Gotovo dvije trećine, odnosno čak 62% populacije Hrvatske starije od 15 godina uopće se ne bavi športskom, rekreacijskom ili drugim vidom tjelesne aktivnosti, a što su stariji,… više »

WOW!

Sequent - pametni sat koji se sam puni

objavljeno prije 14 dana i 1 sat

Većina pametnih satova dostupnih danas za kupnju imaju skroman kapacitet baterije. Švicarska tvrtka Sequent je osmislila pametan sat koji se automatski puni bez potrebe za spajanjem na… više »

EH, DA ...

Tri razloga za jutarnji seks

objavljeno prije 14 dana i 13 sati

Jutarnji seks možda nije prvi izbor svima, no postoje tri jaako dobra razloga zašto bi se trebali ipak pozabaviti ovom zdravom i zabavnom aktivnošću odmah nakon buđenja. Dobar… više »

MA DA?

Što muškarci vole na ženama, a one baš i ne...

objavljeno prije 14 dana i 14 sati

Noge su onaj dio tijela koji žene vrlo često prikrivaju hlačama ili dugim haljinama jer nisu zadovoljne njihovim izgledom - no, nije li jasno samo po sebi da ne mogu svi imati noge… više »

SAVJETI :)

Kako natjerati ljude da naprave ono što želite

objavljeno prije 14 dana i 16 sati

Moć uvjeravanja sjajna je stvar koja će vam posebno dobro doći u poslovnom svijetu gdje je važno dobro surađivati s kolegama, no katkad je još teže dobiti od njih ono što je… više »

NOVOSTI

LG Q6 donosi FullVision zaslon u novu liniju pametnih telefona

objavljeno prije 14 dana i 17 sati

LG (Electronics) danas je objavio da će LG Q6, pripadnik nove serije Q, biti prvi pametni telefon koji nudi FullVision zaslon nakon modela LG G6. Serija Q posjeduje mnoge popularne značajke… više »

MLJAC

Najpoznatiji specijaliteti zbog kojih se isplati putovati na drugi kraj svijeta

objavljeno prije 14 dana i 19 sati

Japanski sushi, vijetnamske spring rolice ili arapske ušećerene datulje - neki su barem jednom u životu imali priliku uživati u nekoj od ovih delikatesa, no vjerojatno je ipak manje… više »

YUEGONG-1

Kineski studenti u Mjesečevoj palači 1

objavljeno prije 15 dana

Kineski studenti zatvoreni u dva bunkera u predgrađu Pekinga 'zamorci' su u pokusu koji treba pokazati kako je to živjeti u svemirskoj postaji ili na nekom drugom planetu i preživjeti… više »

WOW!

Moto Z2 modovi osvanuli na kineskim stranicama

objavljeno prije 15 dana i 1 sat

U Kini je slučajno ili ne, na službenim stranicama Motorole, objavljena fotografija Moto Z2 nadolazećeg pametnog telefona i pripadajućih modula, čije lansiranje je predviđeno za 25. srpnja.… više »

WOW!

Igranje na laptopu nije mit – ASUS pruža bolju igračku stvarnost!

objavljeno prije 15 dana i 10 sati

Vaš susjed je upravo potrošio desetak tisuća kuna na gejmerski laptop. Je li u pitanju: a) luđak; b) bahati tajkun; c) pravi ljubitelj video igara? Jesu li gammerski laptopi… više »

HEH

Vole li se muškarci ljuljati ili žuljati?

objavljeno prije 15 dana i 13 sati

Muškarci su tijekom povijesti često mijenjali svoje preferencije kad je u pitanju izgled žena, no bez obzira na sve, znanstvenici sad tvrde da je to varka i da su cijelo… više »

MA DA?

Veza alkohola i sreće u vezi je - snažna!

objavljeno prije 15 dana i 14 sati

Sretna veza nešto je što se mistificira, obavija velom tajne i traži... ponekad i godinama, desetljećima. Svi smo čuli stotine savjeta kako imati sretnu vezu, a tajna se krije u… više »

COOL

Pitanja i odgovori za - bradonje

objavljeno prije 15 dana i 16 sati

Postoji jedna rasprava na Redditu u kojoj se poziva ženska populacija da postave bilo kakva pitanja vezana uz brade i njihove nositelje, a na čija će pitanje odgovarati sami… više »

skrolaj na vrh