Život
EH, DA...

Zašto se mobiteli NE drže u džepu?

objavljeno prije 12 dana i 11 sati

Mobitel nam je u zadnjih par godina stalno zalijepljen za ruku, a u onim rijetkim trenucima kad nije, obično je u - džepu. Naravno, jer je najpraktičnije... no je li i pametno? Njemačka… više »

NOVOSTI

Lenovo zadovoljan brojem prodanih pametnih telefona u Q4 2017

objavljeno prije 12 dana i 12 sati

Lenovo je objavio, poput većine tech kompanija, rezultate poslovanja za Q4 2107. Povećali su prihode za 6,3 posto na godišnjoj razini, na 12,9 milijardi dolara, najviše u 3… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
ZAPAMTITE!

Poze u seksu koje potiču bliskost

objavljeno prije 13 dana

Poze u seksu nisu samo mehaničko izmjenjivanje položaja (kao u pornićima), već način na koji ćemo što bolje zadovoljiti partnera (a i sebe, naravno), a neke od njih naročito su dobre… više »

STVARNO?

15 razloga zašto se tajna dobrog braka krije u - centimetrima

objavljeno prije 13 dana i 2 sata

Koliko vam je bitna, gospodo visina vaše, sadašnje, buduće partnerice u životu? Da li ta predispozicija uopće igra ulogu u vašem životu? Da li vam je potrebna razlika u… više »

MA DA?

Slomljeno srce žene mogu liječiti - tabletama?!

objavljeno prije 13 dana i 4 sata

Slomljeno srce jedna je od stvari za koje mislimo da su samo stilska figura, no zapravo se radi o pravom pravcatom problemu, pogotovo kad su u pitanju žene. No, sjajna vijest je da za to… više »

Nedavno otkriveno oruđe datira u mezolitik
GENIJALNO!

U Indiji otkrivene tisuće primjeraka starog alata – a ne zna se kome je pripadao

objavljeno prije 13 dana i 10 sati

Taman kad smo postali uvjereni da smo otkrili sve što se ima znati o ljudskim migracijama tijekom povijesti, evo nam novog saznanja koje će poljuljati neka dosadašnja. Otkriće… više »

NEVJEROJATNO!

Proučavanjem mrava do novih antibiotika

objavljeno prije 13 dana i 12 sati

Život u kolonijama mravima omogućuje da dominiraju bilo kojom okolinom. No s ljudima to očito nije slučaj, jer što smo bliže jedni drugima, time ćemo prije jedni na druge… više »

NOVOSTI

Sharp Android One S3 izgleda kao Apple iPhone 5c

objavljeno prije 13 dana i 12 sati

Sharp je predstavio novi pametan telefon srednjeg raspona - Sharp Android One S3, drugi koji je nastao u suradnji s Googleom, u sklopu partnerskog programa „One". Sharp Android One S3… više »

MYTHBUSTERS

4 mita o seksu koji štete ženama

objavljeno prije 14 dana

Žene i mitovi o seksu - o tome bi se mogle napisati knjige, epovi štoviše, jer su izložene tolikoj hrpi gluposti da normalnog čovjeka može zaboljeti glava. Stoga, evo četiri… više »

STIŽE BEBA

Žene u ranim tridesetima najsigurnije od preuranjenog poroda

objavljeno prije 14 dana i 2 sata

Mnogo je razloga zašto sve više žena odlučuje rađati tek nakon tridesete. Neke se najprije žele posvetiti karijeri i financijski se osigurati,… više »

EH, DA... :)

Zašto je s godinama sve gori mamurluk?

objavljeno prije 14 dana i 4 sata

Što smo stariji, svaka nam iduća čaša teže pada pa se uhvatimo da se danima oporavljamo od nekoliko čaša vina. U čemu je stvar? Pa u nama. Nije u vinu. Evo… više »

OPA!

Identificirane su stanice u mozgu koje potiču anksioznost

objavljeno prije 14 dana i 7 sati

Stručnjaci za neurologiju uspjeli su pronaći skupine stanica u mozgu u kojima nastaje anksioznost, kojima su dali ime „stanice anksioznosti". No ono što nas pritom još i… više »

WOW!

Falcon Heavy ponio Teslu Roadster u svemir

objavljeno prije 14 dana i 8 sati

SpaceX je jučer u svemir uspješno lansirao svoju veliku letjelicu Falcon Heavy, a jedini teret kojeg nosi je Teslin kabriolet Roadster, točno na vrhu letjelice (vlasnik i SpaceX-a i… više »

WOW!

Pronađena najstarija zvijezda u Mliječnoj stazi

objavljeno prije 14 dana i 11 sati

Zvijezda nazvana J0815+4729, udaljena od Zemlje 7 500 svjetlosnih godina u smjeru konstelacije Lynx nastala je oko 300 tisuća godina nakon Velikog praska.… više »

NAJAVE

Nokia 8 Sirocco mogla bi biti lansirana na MWC 2018

objavljeno prije 14 dana i 12 sati

HMD Global zaštitio je naziv Nokia 8 Sirocco za model pod brojem TA-1005, koji je prethodno bio povezana s Nokia 9. Uređaj bi se uskoro mogao pojaviti na tržištu. Nokia 8… više »

skrolaj na vrh