Život
SUPER!

Održan WordCamp Zagreb

objavljeno prije 15 dana i 22 sata

WordCamp Zagreb okupio je, od petka do nedjelje, više od 400 sudionika koji su, osim na glavnom konferencijskom danu održanom u subotu u Muzeju suvremene umjetnosti, također… više »

Napredana tehnologija

U KFC-u u Kini plaćajte račune - licem

objavljeno prije 16 dana i 1 sat

Kineski div Alibaba u subotu je pustio u upotrebu novi pojekt u gradu Hangzhou, a radi se o sasvim novom sustavu za prepoznavanje lica koji postaje sve popularaniji u kineskim… više »

EH, DA ...

Simptomi nedostatka seksa

objavljeno prije 16 dana i 13 sati

Žene trebaju seks jednako kao i muškarci, a na njima se to i vrlo jasno vidi - primjerice, većina žena kojima nedostaje seksa imaju problema sa spavanjem i tijekom dana su stalno… više »

HEH

5 stvari o muškom umu - za žene

objavljeno prije 16 dana i 15 sati

Kako zapravo funkcionira muški mozak? Osim što se to često pitaju žene, isto su si pitanje postavili i znanstvenici, pa su nakon podosta istraživanja utvrdili da imaju sve… više »

WOW!

Najveći laser na svijetu pušten u rad

objavljeno prije 16 dana i 22 sata

Najveći rendgenski laser na svijetu svečano je inauguriran u petak u Njemačkoj i omogućit će znanstvenicima da dublje prodru u tajne materije, da raščlanjuju i proučavaju… više »

NOVOSTI

Flagship Moto Z2 Force druge generacije u Europi

objavljeno prije 17 dana

MOTO linija proizvoda je trenutno podijeljena vrlo jasno, od niskog (C) do visokog ranga (Z). Iz potonje na IFA 2017 izložbi u Berlinu, tvrtka Lenovo, pokazala je Moto Z2 Force namijenjen… više »

MYTHBUSTERS

6 općepoznatih mitova (ili istina) o seksu

objavljeno prije 17 dana i 13 sati

Seks okružuje toliko mitova da se čovjek stvarno treba probiti kroz šumetinu (polu)informacija kako bi došao do istine. Stoga, evo šest činjenica o seksu... koje to… više »

ZA BRADONJE

Svjetski dan brade, 2. rujna

objavljeno prije 17 dana i 15 sati

Brada je oduvijek bila simbol muškosti. Stajala je uz bok mnogim muževnim vrlinama, uključujući mudrost, snagu, visok društveni status, čak i seksualnu snagu, a… više »

REALNOST

Postoji gornja granica dugovječnosti

objavljeno prije 17 dana i 17 sati

Nizozemski znanstvenici utvrdili su da postoji granica duljine ljudskog života, "stakleni strop" koji iznosi 115,7 godina za žene i 114,1 godina za muškarce unatoč tomu što se… više »

SAVJETI

Za putovanje vam danas ne treba novac nego...

objavljeno prije 17 dana i 20 sati

Na pitanje „Što bi učinio da dobiješ milijune na lutriji?" čini se da je najčešći, već pomalo klišeizirani odgovor - proputovao bih svijet. I tako odrastamo… više »

NAJAVE

iPhone 8 - još malo glasina

objavljeno prije 18 dana i 1 sat

Novi modeli iPhonea bit će objavljeni 12. rujna, a kako se datum izlaska približava, postupno izranja sve više vijesti o tehnologijama koje će sadržavati novi proizvodi.   Appleov… više »

PITANJE

Je li normalno voljeti bivšega?

objavljeno prije 18 dana i 13 sati

Mnogi od nas u ranoj mladosti otkriju što znači imati slomjeno srce. Povrijeđeni smo i mislimo da se to nikada neće dogoditi, no malo pomalo, i ta bol nestaje. S godinama i ozbiljnijim… više »

COOL

Što misle Hrvati o muževnosti?

objavljeno prije 18 dana i 15 sati

Brije li se 'pravo muško' ispod pazuha ili ne i može li se muževnog muškarca zateći za sudoperom sa spužvicom za suđe? Istraživanje provedeno u Hrvatskoj u kolovozu dalo je… više »

SAVJETI

Kućanski poslovi i djeca - što i kada?

objavljeno prije 18 dana i 18 sati

Roditelji obično rade sve po kući, osjećajući se prilično blesavo kad se nakon čišćenja ili pospremanja sjednu kraj svog djeteta koje cijelo vrijeme - gleda televiziju ili igra igrice.… više »

POZIV

Sutra WordCamp Zagreb u MSU

objavljeno prije 18 dana i 19 sati

Središnji dan WordCampa Zagreb, najvećeg hrvatskog okupljanja WordPress zajednice, održava se sutra, u subotu, 2. rujna, u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. WordPress je… više »

skrolaj na vrh