Život
GLASINE

BlackBerry priprema novi tablet?

objavljeno prije 14 dana i 5 sati

Za proizvodnju BlackBerry tableta navodno su zainteresirane čak tri tvrtke. To su TCL, BB Merah Putih u Indoneziji i Optiemus Infracom u Indiji. Ako se informacija pokaže istinitom, nakon… više »

STVARNO?

Celijakliju uzrokuje virus?

objavljeno prije 14 dana i 6 sati

Gluten je postao neprijatelj broj 1, iako celijakliju ima stvarno zanemariv broj ljudi, a nova istraživanje pokazala su da bi problem mogao biti - virus. Naime, proučavajući miševe,… više »

ZANIMLJIVO

7 stvari koje seks radi ženskom tijelu

objavljeno prije 14 dana i 17 sati

Seks je aktivnost koja nas može duboko povezati s partnerom, no jednako tako i odvojiti ako nam nije po ukusu, stoga bi bilo dobro znati što sve seks radi tijelu žene kako biste mogli… više »

ZAPAMTITE :)

5 stvari koje rade pravi zavodnici

objavljeno prije 14 dana i 19 sati

Zavođenje nije tako jednostavno kao što se čini na prvi pogled - ne, nije dovoljno lijepo se srediti, nabaciti osmijeh broj deset i vrtiti runde kao da je kraj svijeta na pomolu,… više »

PIVILI

Pivo je zakon, evo i zašto

objavljeno prije 14 dana i 21 sat

Prvo što moramo učiniti je dignuti krigle, pinte i ostale čaše te nazdraviti za švicarske znanstvenike koji su sproveli jedno vrlo zanimljivo, edukativno i naposljetku… više »

FAKE NEWS

Google uvodi Fact Checks na rezultatima pretraživanja

objavljeno prije 14 dana i 22 sata

Google se odlučio priključiti borbi protiv lažnih vijesti koje kruže internetom, stoga je odlučio uvesti oznaku Fact Checks na svojim rezultatima pretraživanja. Međutim to ne… više »

STRAŠNO

Pušenje je uzrok svake desete smrti

objavljeno prije 15 dana i 4 sata

Pušenje uzrokuje svaku desetu smrt u svijetu, polovicu u samo četiri države - Kini, Indiji, SAD-u i Rusiji, pokazala je najnovija sudija. Unatoč višedesetljetnim kampanjama… više »

HE HE

Seksualni rekordi koje vrijedi zapamtiti

objavljeno prije 15 dana i 17 sati

Seksualni rekordi obično se raspravljaju uz pivo i ekipu, i to kad je gajba već poprilično prazna, a zajednička im je karakteristika da za njih nema nikakve potvrde osim časne riječi… više »

PREPOZNAJTE IH

Četiri jahača bračne apokalipse

objavljeno prije 15 dana i 19 sati

Brak ili ljubavna veza moraju jednom doći kraju - svi umiremo, nije li tako. No, kako se tijekom ceremonije vjenčanja uvijek spominje baš taj trenutak kao kraj, a u stvarnom životu… više »

SAVJETI :)

Kako pametno piti i sačuvati liniju

objavljeno prije 15 dana i 21 sat

Na stranici Get Drunk Not Fat napravili su doista iscrpan vodič kroz većinu, američkih, ali i svjetski poznatih pića te napravili usporednu tablicu koja su to pića najbolje, a koja… više »

BORBA

Svjetska zdravstvena organizacija protiv krivotvorenih lijekova

objavljeno prije 15 dana i 22 sata

Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije, svaki drug lijek kupljen preko interneta krivotvoren, a od korištenja takvih lijekova godišnje umre i do milijun… više »

MA DA?

Odljev mozgova i klimatske promjene

objavljeno prije 15 dana i 23 sata

Ljudi koji emigriraju zbog poplava, suša i drugih katastrofa vezanih uz klimatske promjene u velikoj većini dolaze iz zemalja srednjeg dohotka, a ne najsiromašnijih, kako se… više »

SAVJETI

Kupnja rabljenog tableta

objavljeno prije 16 dana

Provjerite izgled Pažljivo pregledajte rabljeni tablet iz različitih kutova u potrazi za ogrebotinama i pukotinama oko spojeva. Vršite pritisak na stražnjem dijelu i na području rubova… više »

EKIPA

5 prijatelja koje treba svaki čovjek

objavljeno prije 16 dana i 1 sat

Prijatelji nam definitivno trebaju u životu jer su osim dobrog društva i rame za plakanje, tu su kad ih trebamo, pomažu, uveseljavaju i rade još hrpu dobrih stvari za nas… više »

PRIPAZITE

Mlađi od 3 godine ne bi smjeli imati pristup interaktivnim ekranima

objavljeno prije 16 dana i 3 sata

Francuska Udruga za ambulantnu pedijatriju (AFPA) izrazila je zabrinutost nakon istraživanja provedenog na 428 djece mlađe od tri godine, čiji su rezultati pokazali da ih čak 47 posto gotovo… više »

skrolaj na vrh