Život
COOL

Pitanja i odgovori za - bradonje

objavljeno prije 15 dana i 16 sati

Postoji jedna rasprava na Redditu u kojoj se poziva ženska populacija da postave bilo kakva pitanja vezana uz brade i njihove nositelje, a na čija će pitanje odgovarati sami… više »

GLASINE

Nokia 8 izlazi uskoro, a Nokia 9 - ne postoji?

objavljeno prije 16 dana i 1 sat

Od tvrtke HMD Global, sadašnjeg vlasnika mobilnog Nokia brenda, očekuje se da napokon pokaže prvi uređaj koji će ponijeti titulu flagship modela. Prema glasinama u igri su dva modela:… više »

EROTIKA

Da li ljubomora znači ljubav?

objavljeno prije 16 dana i 13 sati

Slušam a ne čujem, samo mi bilo skače, otkucaji srca u sve uspornijem ritmu, san je učinio svoje, naspavala sam se. Zrake sunca nedjeljom na jastuku, neprocjenjivo.… više »

AMORE :)

Ljubavnice koštaju više nego što se misli

objavljeno prije 16 dana i 14 sati

Ljubavnice su oduvijek u modi, nemojmo se zavaravati, no u današnje vrijeme čini se kao da ih ima sve više. No, problem je uvijek isti - kako odvojiti vrijeme za ljubavnicu kraj… više »

SAVEZ

Tehnološki divovi protiv terorizma

objavljeno prije 16 dana i 22 sata

Facebook, Google, Twitter i Microsoft dogovorili su formiranje globalne radne grupe kako bi uskladili napore da uklone terorističke sadržaje sa svojih platformi. Reagujući na pritiske… više »

NOVOSTI

ZTE predstavio Blade V7 plus

objavljeno prije 17 dana i 1 sat

Iako je ZTE pokazao Blade V8 novu generaciju pametnih telefona, potiho su najavili prije nekoliko dana još jednu varijantu modela prošlogodišnje serije pod nazivom Blade… više »

MA DA?

5 znakova da mu nije samo seks na pameti

objavljeno prije 17 dana i 13 sati

Žene od muškaraca ne traže samo površan interes i seks već osjećaje i vezu... a kako bi to trebalo izgledati, rijetko tko zna unaprijed. Stoga, ako vam je takva ideja u glavi, a… više »

AHA!

Psihološki trikovi koji će vas oduševiti

objavljeno prije 17 dana i 14 sati

Čovjek nije otok, iako smo svi jedinstvena bića, no neki uzorci ponašanja su nam zajednički i mogu se primjeniti gotovo na svakoga. Ako želite svoj život učiniti jednostavnijim, a… više »

STVARNO?

Zašto mačke predu? Ne zato što vas vole...

objavljeno prije 17 dana i 21 sat

Zašto mačke predu? Ljudi vole misliti da je predenje znak mačje sreće, i stvarno jest, ali to nije jedini razlog zašto mačke proizvode taj poseban zvuk. Predenje se razvija na… više »

EH, DA ...

Još jedan razlog za seks sa zaštitom - gonoreja

objavljeno prije 17 dana i 22 sata

Gonoreja je bakterijska infekcija koja zahvaća spolne organe, rektum i grlo. Prenosi se nezaštićenim spolnim odnosom, a ukoliko se ne liječi može izazvati neplodnost.… više »

NAJAVE

Moto M2 - prve informacije

objavljeno prije 18 dana

Lenovo bi mogao predstaviti Moto M2 pametan telefon odmah nakon ljeta kako bi bio dostupan u listopadu za kupnju. Barem tako tvrdi poznati potkazivač Andri Yatim. Moto M2, u skladu s… više »

MA DA?

Iznenađujuć razlog ženske nevjere

objavljeno prije 18 dana i 13 sati

Žene varaju svoje partnere, to znamo i predobro, no ako mislite da je uvijek problem u nedostatku ljubavi, varate se - na susretu članova Udruženja američkih seksologa iznijeti su… više »

ZNATE LI?

5 stvari koje muškarac želi od svoje drage

objavljeno prije 18 dana i 14 sati

Žene misle da poznaju muškarce puno bolje nego što oni poznaju njih, no to nije uvijek istina - ovih pet stvari muškarci nikad neće reći, ali ako njih u vezi nema,… više »

PRIPAZITE

Što znače problemi sa spavanjem?

objavljeno prije 18 dana i 16 sati

Problemi sa spavanjem ne moraju nužno biti samo znak da niste dobro provjetrili stan ili ste pod povećanim stresom - može se raditi o puno ozbiljnijem problemu. Naime, pokazalo se kako su… više »

EH, DA ...

Što napraviti kad vam hakiraju Facebook profil

objavljeno prije 18 dana i 18 sati

Hakiran profil na Facebooku ne događa se samo drugima, žrtva možete biti i vi, pa evo savjeta kako to spriječiti, no i kako lijeiti.  Za početak, kako biste to izbjegli morate… više »

skrolaj na vrh