Život
HE HE

19 stvari za koje vam se, da prostite, je*e ako ste zreli

objavljeno prije 15 dana i 10 sati

Kada počnete sazrijevati sve će vam se manje je*ati za neke stvari koje su vas nekoć preokupirale. Neke od tih stvari ćemo teže pustiti iz života od drugih, ali ako im prestanemo prdavati… više »

SAVJETI :)

Kako obnoviti žar u vezi

objavljeno prije 15 dana i 12 sati

Veza, pogotovo ona dugogodišnja, treba povremeno svojevrsno resetiranje kako bi se neke stvari vratile na početne postavke - preciznije, kako bi se ponovno rasplamsao onaj žar koji je… više »

ZANIMLJIVO

Zašto su ženski serijski ubojice tako rijetka pojava

objavljeno prije 15 dana i 14 sati

Jučerašnja pucnjava u zgradi YouTubea u San Brunu u Kaliforniji, koja je rezultirala s 4 četiri žrtve žurno prevezene u bolnicu i samoubojstvom napadača, nažalost ne bi bila tako… više »

SAVJETI :)

Zašto je dobro biti stroga mama?

objavljeno prije 15 dana i 17 sati

Stroga mama u djetinjstvu djeluje zastrašujuće i pomalo nepotrebno oštro, no kad se pogleda učinak takvog ponašanja na život kćeri - dobije se potpuno druga slika.… više »

NEVJEROJATNO!

Kako će umrijeti svemir

objavljeno prije 15 dana i 19 sati

Svi se uvijek pitamo kako je i iz čega nastao svemir, dok nas vrlo malo razmišlja o tome kako će on nestati. Kamo će nestati? Je li uopće moguće da toliki prostor prestane… više »

Velika rasjedna dolina
MA DA!

Afrički kontinent razdvojit će se na dva dijela

objavljeno prije 15 dana i 21 sat

U naredih nekoliko milijuna godina, istočni dio afričkog kontinenta odvojit će se od ostatka Afrike. Dokaz tomu je Velika rasjedna dolina koja se prostire od sjeverne Sirije do… više »

NAJAVE

Prve zanimljive glasine za značajke Samsung Galaxy Note 9

objavljeno prije 15 dana i 23 sata

Društvenim mrežama i webom kruže neslužbene informacije nekih budućih značajki Galaxy Note 9, a koji može biti lansiran čak krajem srpnja ili početkom kolovoza 2018. Najzanimljivija… više »

ZNATE LI?

Želite bolji seks? Naspavajte se.

objavljeno prije 16 dana i 10 sati

Kako su povezani san i seks? Najprije, manjak sna i manjak seksa najčešće su uzrokovani istim problemom: stresom. Manjak sna vodi seksualnim problemima, što znači da bi dobar… više »

STVARNO?!

Žene ne traže samo „dobre dečke”

objavljeno prije 16 dana i 12 sati

Kad žene krenu u potragu za ozbiljnim partnerom za dugoročnu vezu, prva i osnovna osobina koju traže je - altruizam. Rezultat je to koji studije uporno pokazuju, a mi ćemo spomenuti jednu od… više »

PRIČA IZ ŽIVOTA

Samoća je moj izbor

objavljeno prije 16 dana i 14 sati

Samoća je tišina koja je glasnija od bilo kojega zvuka. Kako i zašto živjeti sama? Usamljenost sam izabrala. Pa što, to je moja odluka, dobra ili ne, otkrivam svakodnevno… više »

ZANIMLJIVO!

Na Veneri ima života?

objavljeno prije 16 dana i 18 sati

Venera je poznata kao jedan od planeta na kojima nije moguć život. No izgleda da ipak nije tako - u nekoj mjeri. Možda ne na samoj površini… više »

NOVOSTI

Xiaomi ima svoj prvi laptop za gaming

objavljeno prije 16 dana i 23 sata

Xiaomi Mi gaming laptop dolazi u elegantnom kućištu od brušenog aluminija dimenzija 364 x 365,2 x 20,9 mm. Oko zaslona su uski okviri (9,9 mm), a njegova duljina dijagonale je… više »

Zanimljiva karakterna osobina koja zavodi bez greške

objavljeno prije 17 dana i 10 sati

Privlačnost je, u principu, osobna stvar - svatko ima neke svoje želje i željice što se tiče partnera, tako da nije lako shvatiti što bi to kod vas moglo najviše privući… više »

sreća
EH, DA...

20 istina koje nitko ne želi čuti

objavljeno prije 17 dana i 12 sati

Što više vremena provedete pretvarajući se da konačne istine ne postoje, to više vremena gubite da budete istinski svoji i maksimalno iskoristite svaku sekundu svog… više »

Apple se želi iPadom natjecati s Google i Microsoft uređajima u školama

objavljeno prije 17 dana i 15 sati

Apple je predstavio 9.7-inčni iPad namijenjen korištenju u obrazovanju. Ovim modelom žele se natjecati s Google Chromebook i nekim proizvodima pokretanim Windows 10 operativnim… više »

skrolaj na vrh