Život
Možete li prepoznati znakove?
OPA!

6 karakternih osobina preljubnika

objavljeno prije 15 dana i 18 sati

Rade od jutra do mraka, ne daj Bože da bi ostavili svoj telefon vama na dohvat ruke i bježe od intimnosti - to je ponašanje za koje sa sigurnošću možemo reći da ukazuju na… više »

Nikad slobodniji da upoznamo sebe i svijet / Pexels
TO JE TO!

Sami i sretni - moguće je

objavljeno prije 15 dana i 19 sati

Na spomen veza, one koji ih žele, a trenutno su sami, obično nešto stegne u prsima. No ima i nas koji nemamo ništa protiv toga da status s ponosom proglasimo slobodnima,… više »

Foto: Pexels
ZABAVNO JE!

Kako pomoći djeci da zavole čitanje

objavljeno prije 16 dana i 2 sata

Čitanje uvelike pridonosi dječjem razvoju, a s početkom svake školske godine ono postaje jednom od aktivnosti kojom se djeca svakodnevno bave. S obzirom na to da je čitanje jedan od… više »

PROBLEMI

Microsoft u potpunosti zaustavlja Win10 besplatne nadogradnje do kraja prosinca

objavljeno prije 16 dana i 6 sati

Kako bi popularizirao Windows 10 i povećao broj nadogradnji, Microsoft je u srpnju 2015. nakon lansiranja novog operativnog sustava najavio besplatnu strategiju nadogradnje u trajanju od… više »

Zašto žene varaju? / Pixabay
HMMM

Zašto žene varaju?

objavljeno prije 16 dana i 18 sati

Dokazano je da muškarci varaju češće od žena. Čak njih 70-80% u životu će prevariti barem jedanput, dok će istu stvar napraviti tek 30-40% žena.  No zašto žene rjeđe… više »

COOL!

Pronađeno 20 potencijalno nastanjivih planeta?

objavljeno prije 16 dana i 23 sata

Znanstvenici su pronašli 20 novij planeta koji bi mogli podržavati život, što znači da bi moglo postojati više nastanjivih svjetova nego što smo… više »

Uredske ljubavne veze počinju zimi / Pixabay
Dokazano istraživanjem

Ljubavne veze među kolegama s posla cvatu za vrijeme zimskih mjeseci

objavljeno prije 17 dana

Ako ste mislili da će među kolegama s posla zaiskriti tijekom ljetnih mjeseci kad je garderoba prozirnija, a vruće temperature zovu na osvježenje nakon posla, prevarili ste se.… više »

NOVOSTI

Meizu u suradnji s MediaTek radi na tehnologiji prepoznavanja lica

objavljeno prije 17 dana i 6 sati

Ard Boudeling, Meizuov šef globalnog marketinga je objavio na Twitteru: Surađujemo s MediaTekom kako bi stvorili najbolju tehnologiju prepoznavanja lica na pametnim telefonima. Meizu… više »

Kako biti zadovoljan u svojoj koži? / Pexels
PRIPAZITE!

Previše ste samosvjesni tijekom seksa? Što učiniti?

objavljeno prije 17 dana i 18 sati

Tjelesna intimnost može potaknuti cijeli niz nesigurnosti i emocija. Seks nas može natjerati da se osjećamo nesigurnima, ranjivima ili nas ispuniti sumnjama koje se ne javljaju kad smo… više »

Djeci treba vijesti objaviti čim postanu konačne / Pexels
SAVJETI

Razvodite se? Evo kako ćete pomoći djeci

objavljeno prije 17 dana i 19 sati

Ako planirate rastavu braka, najteži korak koji vas čeka vjerojatno će biti to obznaniti djeci. Djeca čiji roditelji se razdvajaju često osjećaju ljutnju, zbunjenost… više »

MOVEMBER

I opet Movember - brkati studeni

objavljeno prije 17 dana i 22 sata

Movember je mjesec svjesnosti o raku prostate i testisa, a muškarci u znak podrške - ne briju brkove. Rak prostate je u Hrvatskoj po učestalosti drugi najčešći rak u… više »

WOW!

Natječaj Airbnba - prespavajte u Lego kući!

objavljeno prije 17 dana i 23 sata

LEGO se udružio sa servisom Airbnb, koji posreduje u iznajmljivanju stanova, kako bi omogućionoćenje u svojoj novoj atrakciji - zgradi od 12.000 četvornih metara ispunjenoj s 25 milijuna… više »

religija vjera islam kr
ZANIMLJIVO!

Vjera je mjerljiva?

objavljeno prije 17 dana i 23 sata

Vjera i religija mnogima su na svijetu najvažnija stvar, pa ne čudi da su se kroz stoljeća vodili mnogi vjerski ratovi, a i oni koji su na prvu izgledali drugačije, na kraju su se pretvorili… više »

PUKOTINE

Zatvara se britanska baza na Antarktici

objavljeno prije 18 dana i 1 sat

Postaja Halley leži na plutajućem ledenom grebenu Brunt koji je rasječen dvama velikim pukotinama. Osoblje s Halleya već je bilo povučeno ove zime zbog straha od širenja pukotina.… više »

TRŽIŠTE

5 top proizvođača smartfona u Q3 2017 su…

objavljeno prije 18 dana i 5 sati

IDC i Strategy Analytics objavili su nove brojke o globalnom tržištu pametnih telefona u trećem kvartalu 2017. godine. Pet proizvođača drma svjetskim tržištem pametnih… više »

skrolaj na vrh