Život
EH, DA... :)

Osnove bontona za - žene

objavljeno prije 20 dana i 15 sati

Bonton se obično gura pod nos muškarcima, jer su oni (umetnite sami potrebne pogrdne riječi koje vam padaju na pamet) koji se ne znaju ponašati i uvijek sve rade krivo...… više »

STRAŠNO

Čekanje u autu usred ljeta? Ne bismo vam baš preporučili...

objavljeno prije 20 dana i 19 sati

Razmišljate o tome da kućnog ljubimca ili osobu ostavite da vas, pa čak i na nekoliko minuta, pričeka u autu dok vi nešto trkom obavljate u gradu? Ne bismo vam to preporučili.… više »

SJAJNO!

Najveći broj žena s rakom dojke može izbjeći kemoterapiju?

objavljeno prije 20 dana i 21 sat

Oko 70 posto žena s ranim tumorom dojke i srednjim rizikom od recidiva mogu nakon uklanjanja tumora sigurno izbjeći kemoterapiju, objavili su američki stručnjaci. "Ovo je veliko otkriće",… više »

LIJEPA NAŠA

Hrvatska – turistička destinacija puna nezaboravnih iskustava

objavljeno prije 21 dan

Hrvatska je jedna od omiljenih svjetskih turističkih destinacija što može potvrditi čak 18,5 milijuna turista koji su je posjetili prošle godine. Upravo pred nadolazeću… više »

NOVOSTI

Xiaomi predstavio tri verzije Mi 8

objavljeno prije 21 dan i 2 sata

Xiaomi je održao prezentaciju novih Mi 8 pametnih telefona u Shenzhenu, koji će uskoro biti na prodaji. Podigli su veliku prašinu u javnosti, ali i Apple nije ostao ravnodušan.… više »

SAVJETI :)

5 savjeta za postizanje višestrukih orgazama

objavljeno prije 21 dan i 14 sati

Orgazmi su, osim za užitak, korisni i za zdravlje pa jačaju imunitet i poboljšavaju kvalitetu sna. Ako je jedan dobar za vaše zdravlje, zamislite što mogu učiniti… više »

EH, DA... :)

Što je zapravo glas razuma?

objavljeno prije 21 dan i 15 sati

Glas razuma nam govori da usporimo, da odmorimo, glas koji nam objašnjava zašto je bolje nešto ne učiniti, zašto je bolje ići kraćim putem.Glas zbog kojeg si… više »

MA DA?

Kineski robot postaje TV voditelj

objavljeno prije 22 dana i 2 sata

Na lokalnoj televiziji u kineskom gradu Nanning u provinciji Guangxi Zhuang početkom lipnja će kao voditelj početi raditi - robot. Robot težine 29 kilograma i visine 1,21 metar od 6. lipnja… više »

A VAŠE?

Tri najčešće seksualne maštarije

objavljeno prije 22 dana i 14 sati

Snovi o seksu su vrlo česti, evo tri koji se ponavljaju gotovo kod svih.... Seks s poznatim osobama -  to može značiti da se s tom osobom positovjećujete. Ako je u pitanju glumac,… više »

ZAPAMTITE!

5 znakova da ste pronašli pravog muškarca

objavljeno prije 22 dana i 15 sati

Ponekad je teško i prepoznati pravog muškarca ako ne znamo prepoznati znakove. Ovi znakovi pokazuju da je muškarac baš takav: Džentlmen je jer to želi, ne jer… više »

EH, DA... :)

Što novac radi zdravlju

objavljeno prije 22 dana i 17 sati

Kada ljudi izgube 75 posto ili više svojeg imetka, imaju 50 posto veće izglede da će prerano umrijeti nego oni kojima se to nije dogodilo, pokazuje novo istraživanje.… više »

COOL

Filmovi za uživanje s frendicama

objavljeno prije 22 dana i 19 sati

idealno bi bilo izdvojiti tri sata svaki mjesec i posvetiti se ženskim temama. Takva večer ne može proći bez omiljenih chick flickova koje možemo pogledati barem sto puta.  To… više »

MA DA?

10 savjeta za gospodu... ili one koji bi željeli biti takvi

objavljeno prije 23 dana i 15 sati

Evo kako su "edukatori" savjetovali svoje nogometaše po pitanju ophođenja prema Ruskinjama: Prva impresija je jako bitna kod ruskih žena. Lijepo se odjenite i namirišite.… više »

ZNATE LI?

Tri stvari za modernog muškarca

objavljeno prije 24 dana i 14 sati

Svijet se danas mijenja brzo. Mnoge moderne ideje i principi sve su kraćega roka trajanja te zauvijek zastarijevaju. Moderan muškarac mijenja se sa svijetom oko sebe. Evoluira… više »

EH, DA...

Imate li vi glas razuma?

objavljeno prije 24 dana i 15 sati

Glas razuma nam govori da usporimo, da odmorimo, glas koji nam objašnjava zašto je bolje nešto ne učiniti, zašto je bolje ići kraćim putem.Glas zbog kojeg si… više »

skrolaj na vrh