Život
Ova pitanja odgovorit će vam je li vaš seks zaista dobar
OPA!

Ova pitanja odgovorit će vam je li vaš seks zaista dobar

objavljeno prije 18 dana i 18 sati

Osim što oboje ne biste trebali biti u stanju cijeli dan skinuti osmijeh s lica, kosu bi trebalo biti teško počešljati, a odjeća bi možda mogla biti malo previše… više »

Pinokio, laž
EHHH

Pa dobro, zašto lažete?

objavljeno prije 18 dana i 21 sat

Bajka nam kaže kako je Pinokiju rastao nos kod svake laži, ali to je doista samo bajka: inače bismo svi mi imali takve nosine da bi i slonovi pukli od zavisti. Ako pojmove „laž" i… više »

OPREZ

Širenje umjetne inteligencije mora se nadzirati

objavljeno prije 19 dana

Zamjena djelatnika u bankarstvu i osiguravajućim društvima strojevima riskira stvoriti ovisnost o vanjskim tehnološkim tvrtkama van nadzora regulatora, upozorio je Financial… više »

Coco Prive Kuda Hithi
Tko je za?

5 najskupljih privatnih otoka koje možete iznajmiti u 2017.

objavljeno prije 19 dana i 4 sata

Ako se osjećate posebno velikodušnima, a dubina džepa vam to dopušta, možda vas možemo nadahnuti da za nadolazeće blagdane nekoga razveselite vrućim odnorom na jednoj od… više »

NOVOSTI

Samsung Galaxy A7 (2018) – što je do sada poznato

objavljeno prije 19 dana i 5 sati

Samsung obično počinje  najavom Galaxy A serije novi ciklus proširenja proizvodnog portfelja. Kao i do sada, Samsung Galaxy A7 (2018) otvara sezonu. Za Samsung Galaxy A7… više »

SAVJETI

Kako do zajedničkog orgazma?

objavljeno prije 19 dana i 18 sati

Zajednički orgazam nije bajka za malu i neiskusnu djecu (dobro, ne djecu, mladež...) već stvaran događaj koji, izgleda, postižu tek rijetki parovi pa se hvale o tome frendovima kojima tako… više »

ZANIMLJIVO!

Koliko se danas hoda prije vjenčanja?

objavljeno prije 19 dana i 19 sati

Zaljubljenost i ljubav nakon nje traju kod svih različito, a naročito kad govorimo o romantici i prosječnom vremenu koji parovi provode zajedno prije nego se vjenčaju, stvari se tijekom… više »

GODIŠNJICA

Lajka je prva poletjela u svemir pred 60 godina

objavljeno prije 19 dana i 22 sata

Sovjetski Savez lansirao je Lajku u svemir u satelitu Sputnjik 2 prije 60 godina, 3. studenoga 1957. Samo mjesec prije SSSR je u svemir poslao prvi satelit uopće, Sputnjik 1. Lajka je u… više »

TRENDOVI

Gdje u Hrvatsku dolazi najviše stranih turista?

objavljeno prije 20 dana i 1 sat

Booking.com, globalni lider u povezivanju putnika s najvećim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata, otkrio je zanimljive podatke o trendovima putnika u ljetnoj sezoni 2017. u… više »

UŽIVANJE

Kupanje je zabavno uvijek

objavljeno prije 20 dana i 5 sati

Ugodna temperatura bazena i sauna, opuštajuća wellness masaža, vrući čaj ili svježe cijeđeni sokovi itekako gode u hladnijem dijelu godine. Osim opuštanja i dobre zabave,… više »

NOVOSTI

LG mobilno poslovanje u crvenom

objavljeno prije 20 dana i 6 sati

Čini se LG više ne diše istim dahom koji smo vidjeli prije nekoliko godina. Prema fiskalnom izvješću za treće tromjesečje 2017., mobilno poslovanje je donijelo 331… više »

AHA!

Zašto se pornjava NIKAD ne gleda na mobitelu

objavljeno prije 20 dana i 18 sati

Koliko god bilo zgodno na brzinu pogledati filmić il' dva na telefonu ili tabletu, to biste trebali potpuno izbjegavati jer time olakšavate onim seronjama hakerima da provale u… više »

SAVJETI

3 savjeta za bolji seksualni život

objavljeno prije 20 dana i 19 sati

Savjeta o boljem seksu ima stvarno koliko god želite, dobrih, loših i najgorih, no svi uglavnom zahtijevaju od vas neke promjene ponašanja, učenje novih tehnika i slične… više »

NOVOSTI

Snaga USB-C tehnologije

objavljeno prije 20 dana i 22 sata

U današnjem ubrzanom vremenu i svijetu u kojem se tehnologija rapidno mijenja, pojam mobilnosti došao je u prvi plan. Bilo kod kuće, na radnom mjestu ili između toga, moderan i… više »

Zaista možemo biti alergični na mirise / Pexels
ZANIMLJIVO!

8 stvari koje radimo, a mogu uzrokovati glavobolju...

objavljeno prije 20 dana i 23 sata

Mamurluk nećemo ni spominjati - to bi ipak bilo malo previše očigledno. Ali zato ćemo se usredotočiti na 9 drugih stvari koje radimo, a mogle bi uzrokovati popriličnu glavobolju.… više »

skrolaj na vrh