Život
ZAPAMTITE :)

Tri stvari koje će napaliti svaku ženu

objavljeno prije 16 dana i 17 sati

Napaljena žena san je svakog muškarca, no kako doći do toga je već druga priča - tu ima puuno više onih koji se čudom čude kako im to ne uspijeva. Da vas malo utješimo -… više »

STVARNO?

Kako prepoznati nevjernog muškarca

objavljeno prije 16 dana i 19 sati

Siang Mein je drevna kineska vještina čitanja lica, a kako ima dovoljno seksologa na svijetu koji se žele istaknuti nekim zaključcima koje drugi još nisu predstavili, tako se… više »

WOW!

Super Zemlja ima atmosferu

objavljeno prije 17 dana i 1 sat

Egzoplanet GJ 1132b otkriven 2015. godine dobio je nadimke Zemljin blizanac i super Zemlja, a sada se pokazalo da je još sličniji našem planetu nego što smo mislili -… više »

INICIJATIVA

Otvara se dnevna bolnica za ovisnike o internetu

objavljeno prije 17 dana i 3 sata

Ovisnost o internetu i društvenim mrežama, a i igricama, još uvijek nemaju službenu medicinsku dijagnozu, no stručnjaci su uvjereni u nužnost pružanja sustavne stručne pomoći… više »

AHA!

9 znakova emocionalne nevjere

objavljeno prije 17 dana i 17 sati

Nevjera ili prevara ne mora nužno biti fizička, štoviše, u doba tehnološkog napretka sve je češća emocionalna nevjera koju, vjerovali ili ne, ljudi čak niti ne… više »

ZAPAMTITE :)

Mitovi o ženama koje bi trebalo raskrinkati

objavljeno prije 17 dana i 19 sati

Žene se vole sređivati, push-up grudnjaci i štikle su im omiljena oprema, a jedva čekaju da im se počupaju dlačice s nogu, naprave brazilku i slično, a brak i djeca su im jedine stvari… više »

EH, DA ...

3 najčešće pogreške koje nas koštaju živaca

objavljeno prije 17 dana i 21 sat

Sreća nam se ponekad čini neuhvatljivom, jer taman kad smo mislili da je imamo, ona pobjegne iz neobjašnjivog razloga... ili možda ipak naše pogreške Stručnjaci se slažu… više »

NOVOSTI

LG G6 na hrvatsko tržište dolazi u svibnju

objavljeno prije 18 dana i 3 sata

LG Electronics (LG) je najavio da će, nakon domaćeg tržišta u Južnoj Koreji, ovog tjedna krenuti isporuke pametnog telefona LG G6 i na međunarodna tržišta. Na ključnim… više »

EH, DA ...

Što stvarno ubija ženske ambicije?

objavljeno prije 18 dana i 4 sata

Žene imaju ambicije u karijeri bez obzira na to imaju li djece ili ne, pokazalo je novo istraživanje The Boston Consulting Group, no pokazalo se da je uzrok manjeg napredovanja žena u… više »

PRIČE

Blagdanima ususret - razmišljanja jedne žene

objavljeno prije 18 dana i 5 sati

Naravno da razmišljam o blagdanima, a tko ne? Raduje me praznično raspoloženje, sitne male pažnje, kolači...ufff. Susreti, razmjenjivanje čestitki, molitva, tradicionalna trpeza...… više »

SAVJETI

Kako postaviti pametan telefon za starije osobe

objavljeno prije 18 dana i 5 sati

Starije osobe, pripadnici zlatne generacije ili treće dobi, nisu vješte u korištenju i postavljanju pametnih telefona. Ako ih žele koristiti morate im pomoći. Kako postaviti… više »

HE HE

Tri mita o muškarcima i seksu

objavljeno prije 18 dana i 17 sati

Mitovi o seksu vjerojatno su među brojnijima na svijetu, uz one o hrani i ljubavi, pa ne bi bilo loše raskrinkati neke od njih koji se tiču muškaraca. Naravno, nema smisla u to… više »

ZANIMLJIVO

Koji je partner skloniji nevjeri?

objavljeno prije 18 dana i 19 sati

Novac je jedan od najčešćih uzročnika nesuglasica i svađa u vezama, a ako povjerujemo stručnjakinji za ljubavne veze Indiji King, on je i - uzrok nevjere. Naime, ona tvrdi da ako ste… više »

PRIPAZITE

Manjak sna povećava rizik za rak prostate

objavljeno prije 18 dana i 23 sata

Manjak sna donosi raznorazne probleme, a naročito muškarcima - novo je istraživanje pokazalo da u odnosu na muškarce koji u prosjeku spavaju 7 sati, muškarci koji spavaju… više »

ŠTO KUPITI?

Uredsko računalo vs custom računalo

objavljeno prije 19 dana i 5 sati

Posljednjih tjedana iTcro info desk zabilježio je brojne upite o tome koje računalo bi najbolje odgovaralo određenom poslu. Bilo je tu raznih kategorija i zanimanja. Od arhitekata, grafičkih… više »

skrolaj na vrh