Život

Proširena prostata i unos tekućine

objavljeno prije 17 dana i 4 sata

Nakon 50. godine mnogi muškarci prisiljeni su često i hitno mokriti, za što je kriva proširena prostata, što se naziva benigna hiperplazija prostate (BHP), no ako… više »

NOVOSTI

ASUS 27. veljače najavljuje ZenFone 5 seriju pametnih telefona

objavljeno prije 17 dana i 12 sati

Među proizvođačima pametnih telefona koji će predstaviti svoje novitete tijekom MWC 2018 je i ASUS. Najavili su konferenciju za medije 27. veljače kada bi trebala biti pokazana Zenfone 5… više »

MMMM

Kako priuštiti dragoj višestruke orgazme

objavljeno prije 18 dana

Žena može doživjeti višestruke orgazme korištenjem određenih trikova, a misija svakog pravog frajera trebala bi biti da ih savlada upornom praksom... što se očito i radi,… više »

MA DA?

5 najčešćih načina diskriminacije - muškaraca

objavljeno prije 18 dana i 2 sata

Kad nam netko spomene spolnu diskriminaciju prvo i jedino što mnogi vide je da je diskriminacija usmjerena prema ženi. No, vrlo je često, nažalost i normalno, da su žrtve te… više »

MA DA?

Najdosadniji grad na svijetu je - Singapur

objavljeno prije 18 dana i 5 sati

Nakon što je Chicago proglašen najzabavnijim gradom na svijetu, treba vidjeti i koji je grad zauzeo prvo mjesto po dosadi, a to je, na iznenađenje mnogih - Singapur! Rezultati… više »

USPJEH

Krvni test otkriva rane znakove Alzheimera

objavljeno prije 18 dana i 6 sati

Japanski i australski znanstvenici razvili su krvni test kojim se, i prije pojave simptoma Alzheimerove bolesti na jeftin i precizan način mogu detektirati beta… više »

EH, DA...

Sve više preživjelih od raka, ali - bogatih

objavljeno prije 18 dana i 10 sati

Stopa preživljavanja od raka širom svijeta raste no za taj iskorak uvelike su zaslužne bogatije zemlje svijeta dok se toliki napredak u borbi protiv raka ne bilježi u… više »

NOVOSTI

Popis uređaja sa Snapdragonom 845 u 2018.

objavljeno prije 18 dana i 12 sati

Prošle godine Snapdragon 835 mobilna platforma dominirala je među top modelima pametnih telefona, izuzmemo li Samsung, Huawei i Apple koji razvijaju svoje čipsete. Ove godine, u… više »

OPA!

Muški seks roboti s bioničkim penisima ove bi godine mogli ući u prodaju

objavljeno prije 19 dana

Nakon što je prošle godine u prodaju puštena Harmony, prvi ženski interaktivni robot na svijetu, vrijeme je i za mušku verziju. Još uvijek nije imenovana no… više »

Koja je tajna uspješnog braka? / ISTOCK/GETTY IMAGES
HE HE

Kakvi muškarci su poželjniji za brak?

objavljeno prije 19 dana i 2 sata

Muškarci i brak... gomila viceva, mitova, legendi i gluposti umotala je jednostavno DA pred oltarom ili matičarem u nešto što je gotovo povijesno postignuće - a ima… više »

KOJI STE VI?

4 vrste korisnika interneta

objavljeno prije 19 dana i 4 sata

Tko bi rekao da će sama činjenica da sjedimo i upravo surfamo internetom biti dovoljna da nas se svrsta u kategorije. Tko je, prema nedavnim studijama,… više »

ZAPAMTITE :)

Kako prepoznati internetske prevare

objavljeno prije 19 dana i 7 sati

Ako vas je ikad mailom kontaktirao nigerijski princ kojemu je račun toliko prenatrpan da bi malo podijelio s vama ili su vam javili da ste upravo vi osvojili novi Iphone X na nekon drugom… više »

BRAVO

IRB i IFS predstavili novi projekt

objavljeno prije 19 dana i 10 sati

Na Institutu za fiziku (IF) predstavljen je projekt Znanstvenog centra izvrsnosti za napredne materijale i senzore (CEMS) pod nazivom „Potpora vrhunskim istraživanjima centra izvrsnosti… više »

SPOROVI

Coolpad tužio Xiaomi zbog povrede patenata

objavljeno prije 19 dana i 12 sati

Technology Co. Ltd, podružnica Coolpad Group, podnijela je tužbu protiv Xiaomi zbog povrede patenata. Prema tužbi podnesenoj na People's Intermediate People's Court, provincije Guangdong,… više »

Gljiva stinkhorn
HEHE!

Najčudnije stvari koje vam mogu priuštiti orgazam

objavljeno prije 20 dana

Spontani orgazmi ponekad zvuče poput znanstvene fantastike: zanimljivo, no nemoguće. No postoje stimuli koji djeluju na ljudski libido u takvoj mjeri da će ga uistinu izazvati, a mi nećemo… više »

skrolaj na vrh