Život
TREBATE DVOJE...

Želite zatrudnjeti? Evo što ON mora napraviti!

objavljeno prije 19 dana

Želite da spermiji budu zdravi i pokretni na putu do cilja, zar ne? U trenutku začeća, ne mora samo žensko tijelo biti zdravo kako bi došlo do sretnog događaja, a za slučaj da se… više »

NOVOSTI

Sony predstavio modele Xperia XZ1 i Xperia XZ1 Compact

objavljeno prije 19 dana i 1 sat

Sony Mobile Communications („Sony Mobile") danas je najavio dva nova člana svoje obitelji top modela, Xperia XZ1 i Xperia XZ1 Compact. Oba imaju najnoviju Motion EyeTM kameru koja može… više »

Foto: http://theladiescoach.com
SITNICE

Kako ćete znati da je zainteresirana za vas

objavljeno prije 19 dana i 13 sati

Odbijanje boli, a još je neugodnije nakon što shvatimo da su cijelo vrijeme postojali znakovi koje smo propuštali. Manjak očijukanja i tjelesnog kontakta jasno… više »

FEMME FATALE

5 načina kako postati senzualnija i samopouzdanija žena

objavljeno prije 19 dana i 15 sati

Nema čarobne formula uz pomoć koje bismo postale nešto što nismo. Samopouzdanje i zavodljivost karakteristike su koje se moraju naučiti, a kao i svaka druga vještina,… više »

MYTHBUSTERS

Tri mita o bradama

objavljeno prije 19 dana i 20 sati

Ili ih volite ili ne. Ako ih ne volite, vjerojatno ste uvjereni u neke činjenice koje baš ne drže vodu. Pa pogldajmo koje su to i koliko su istinite. 1. Ljeti je pod bradom vruće E,… više »

DOBRO JE ZNATI

Trudnoća u četrdesetima

objavljeno prije 19 dana i 22 sata

Što se događa ako vam se, iz bilo kojeg razloga, prilika da osnujete ili povećate obitelj pruži tek u četrdesetima? Jeste li se dobro raspitali kako bi se trudnoća mogla odraziti na… više »

MALI ZELENI

U našoj galaksiji postoji 100 milijardi planeta sličnih Zemlji

objavljeno prije 19 dana i 23 sata

O svemiru svakodnevno saznajemo sve više zanimljivih podataka, a ljudska potraga za planetom sličnom Zemlji i njegovim stanovnicima vjerojatno se nikada neće zaustaviti. Tako se dosad… više »

NOVOSTI

Philips monitori na IFA 2017 sajmu

objavljeno prije 20 dana i 1 sat

Svi posjetitelji ovogodišnjeg IFA sajma u Berlinu u dvorani 22 moći će pronaći Philipsov izložbeni prostor na kojem će biti predstavljena najnovija linija Philips monitora koja… više »

A KAD ONO...

Koliko zapravo ima poza u seksu

objavljeno prije 20 dana i 13 sati

Tko bi rekao! Znate sve one poze u seksu o kojima ste čitali i koje ste možda (ne)uspješno isprobavali? Ispada da ih nema neizbrojivo puno kao što smo pretpostavljali. Vjerovali… više »

RUTINE

Kako uspješni ljudi dan privode kraju

objavljeno prije 20 dana i 15 sati

U nekim područjima našeg života rutina može biti ubitačna za našu karijeru ili društveni život, ali kad nam zdrave navike uđu u svakodnevicu, poboljšanje je u svim… više »

ONI DANI

Što jesti, a što ne, za vrijeme mjesečnice

objavljeno prije 20 dana i 17 sati

Hormoni su čudna stvar i ne pitaju za godine, no ponekad zaboravljamo da ih možemo regulirati vlastitom prehranom. Kad jednom mjesečno, obično za 'onih dana', podivljaju, vrijeme je da… više »

Šuti i jedi

Što ne bismo trebali govoriti djeci za stolom?

objavljeno prije 20 dana i 20 sati

Ponekad imamo osjećaj kao da nam djeca nešto rade u inat. Što se mi više trudili, oni će se jače držati svoga. No evo nekoliko savjeta koji bi vas mogli nadahnuti kako… više »

STARITE ZDRAVO

Plešite, trčite ili šetajte - neka vaš mozak stari zdravo

objavljeno prije 20 dana i 22 sata

Životni vijek danas je dulji no ikad, jednako kao i na tjelesno, trebali bismo paziti i na svoje mentalno zdravlje. Statistike pokazuju da je broj osoba koje pate od demencije u posljednjih… više »

ŠTO RADITI?

Kad nova beba stiže u vašim tridesetima

objavljeno prije 21 dan

Na ovo biste trebali obratiti pažnju ako po prvi puta postajete majka u tridesetima: 1. Morate razumjeti rizike Majčinstvo u kasnijim godinama podrazumijeva veću mogućnost za razvoj… više »

SPREMNI?

Koji je idealan broj seksualnih partnera koji biste trebali imati?

objavljeno prije 21 dan i 13 sati

Ne preporučuje se baš da taj podatak dijelimo s drugima jer nismo u svakom trenutku okruženi istomišljenicima, ali korisno je razmisliti o tome u intimi svoje… više »

skrolaj na vrh