Život
ZNATE LI?

Kako seks definira vašu vezu?

objavljeno prije 19 dana i 17 sati

Muškarcima seks, vjerovali ili ne - nije sve na svijetu. Naravno da je nevjerojatno važan, ali ipak muškarci pronađu vremena i za druge stvari, a kako im komunikacija nije… više »

HM, DA...

Što žene ne žele priznati ni za živu glavu?

objavljeno prije 19 dana i 19 sati

Žene vole imati svoje male tajne, kao uostalom i muškarci, a one obično nisu niti slične jer ovise o mnogim faktorima - no jednu dijele gotovo sve i ne žele je baš nikad… više »

ŽIVILI

Zašto volimo častiti ljude tijekom izlaska?

objavljeno prije 19 dana i 22 sata

Koliko vam se puta dogodilo da se ujutro probudite mamurni, a uz to nemate pojma kako vam se to dogodilo i zašto više nemate niti kune u džepu? Na stranu mamurluk i sve one… više »

STVARNO?

Majčinstvo je bolje što je - kasnije?

objavljeno prije 20 dana

Mlada mama izraz je koji je svima blizak, a obično se već u 25. godini žene počne ispitivati "kad misle roditi", govori se o biološkom satu i općenito ih se gnjavi tim pitanjem, tako… više »

KATASTROFA

Hrvatski muževi ne rade po kući, a žene se diskriminira

objavljeno prije 20 dana i 3 sata

Ravnopravnost spolova u Hrvatskoj je bajka bez pokrića, pokazalo je izvješće pravobraniteljice za ravnopravnost spolova Višnje Ljubičić koje upozorava na veliku neravnopravnost… više »

OPREZ

Nedovoljno sna uništava nam kosti?

objavljeno prije 20 dana i 4 sata

Nekvalitetni san koji je dosad već bio povezan s rizikom od razvoja raznih kroničnih bolesti mogao bi pridonositi i gubitku koštane mase, pokazalo je novo istraživanje. Istraživanje,… više »

LOVA

Huawei objavio poslovne rezultate za 2016.

objavljeno prije 20 dana i 5 sati

Poslovni rezultati tvrtke Huawei za 2016. postignuti su zahvaljujući koncentraciji aktivnosti usmjerenih na digitalne transformacije, posebno korištenje mogućnosti cloud computinga,… više »

ISPROBAJTE :)

5 malo poznatih prirodnih afrodizijaka

objavljeno prije 20 dana i 17 sati

Prirodni afrodizijaci su jeftini, a u njihovu učinkovitost uvjerile su se brojne generacije. Osim što su dobre za libido, sljedeće namirnice su ujedno zdrave za duh i tijelo:… više »

MA DA?

Ćelavi muškarci napetiji su ženama

objavljeno prije 20 dana i 19 sati

Ćelavi muškarci doživljavaju kao snažniji, dominantniji i općenito "muškiji" od nas dlakavih po tjemenu. Stoga, doista nema razloga za brigu ili paniku ukoliko ste jedan od… više »

SAVJETI

8 kreativnih i progresivnih navika najuspješnijih ljudi

objavljeno prije 20 dana i 21 sat

Današnji mnogi uspješni ljudi nisu se našli tamo gdje se nalaze sasvim slučajni niti su bili posebno odabrani. Na svoje su pozicije došli predanim radom,… više »

HE HE

Pogodite koja je najnarcisoidnija društvena mreža?

objavljeno prije 21 dan

Društvene mreže su kao stvorene za narcisoidne ljude, dovoljno vam je malo prosurfati po svom News Feedu i sličnim stvarima na drugim mrežama osim Facebooka da uočite nevjerojatan broj… više »

SAZNAJEMO

Od mliječnih do trajnih zuba

objavljeno prije 21 dan i 1 sat

Svakodnevno pranje zubi radi zaštite i održavanja higijene usne šupljine odsada je moguće i bez fluora i sintetskih dodataka. Iz laboratorija domaće kompanije Elbi Medikal… više »

BITKE

Google i Symantec u ratu zbog SSL certifikata

objavljeno prije 21 dan i 5 sati

Symantec je jedna od vodećih svjetskih certifikacijskih tvrtki (engl. Certificate authorities) za izdavanje sigurnosnih certifikata za web stranice. Google ih optužuje da su nesposobni u… više »

SAVJETI

Kada se donose najvažnije odluke?

objavljeno prije 21 dan i 6 sati

Donošenje odluka proces je koji ne treba uzimati olako, jer ima cijeli niz faktora koji utječu na kvalitetu i ispravnost, pa treba napraviti sve kako bi se osigurali optimalni uvjeti.… više »

HE HE

Seks i potrošnja kalorija - što je prava istina

objavljeno prije 21 dan i 17 sati

Seks sagorijeva 300 kalorija, a ljubljenje od 120 do 325 kalorija u sat vremena, dok masturbacija troši oko 150 kalorija, pa se možda čini da to i nije baš nešto, no… više »

skrolaj na vrh