Život
Graun Church Tower, Lake Reschen, Italy
FORA

7 napuštenih mjesta u svijetu

objavljeno prije 21 dan

Mjesta u svijetu koja su tijekom godina ostala napuštena iz povijesnih i kulturoloških razloga zasigurno ima još, no mi smo za vas pripremili  njih 7. Jedno od njih… više »

NAJAVE

Europski kongres studenata elektrotehnike i računarstva

objavljeno prije 21 dan i 1 sat

Studenti FER-a i članovi Europske udruge studenata elektrotehnike i računarstva (EESTEC) organiziraju najveće godišnje okupljanje studenata tog područja u Europi u trajanju od 5.-12.… više »

NAJAVE

Honor V10 stiže 5. prosinca?

objavljeno prije 21 dan i 6 sati

Prema GizChina, Huawei sprema objaviti 5. prosinca, novi Honor V10. Njegov prethodnik Honor V9 ili Honor 8 pro za globalno tržište lansiran je početkom ove godine. Nadolazeći Huawei… više »

EH, DA...

5 razloga zašto ne dobivate dovoljno oralnog seksa

objavljeno prije 21 dan i 18 sati

Muškarci se, kad je seks u pitanju, najčešće ipak žale da ne dobivaju dovoljno oralnog seksa, a lako je pogoditi i zašto - većina si je sama kriva za to! Nemoguće? Upravo… više »

LOOL :)

Pet razloga zašto je humor ključan za dobru vezu

objavljeno prije 21 dan i 19 sati

Humor je, ipak, glavna stvar koja muškarcima osigurava popularnost u ženskom društvu i, u konačnici, dugotrajnu vezu i brak. Naravno, ima cura kojima je najvažniji izgled, no… više »

KONKURENCIJA

Apple više ne želi Qualcomm modeme

objavljeno prije 21 dan i 22 sata

Prema izvorima koje citira The Wall Street Journal, Apple je u potrazi za novim dobavljačem modema jer ne planiraju više surađivati s tvrtkom Qualcomm. Apple razmišlja o… više »

Foto: mliu92
ZNATE LI?

Pesticidi drastično smanjuju plodnost žena

objavljeno prije 22 dana i 2 sata

Zdrava prehrana nije samo moda, već i nužda, pogotovo ako ste žena koja želi imati djecu, pokazalo je novo istraživanje. Naime, istraživanje znanstvenika s Harvarda povezuje izloženost… više »

SVEMIR

Otkriven gigantski planet koji zbunjuje astronome

objavljeno prije 22 dana i 3 sata

Ogromni planet koji teoretski ne bi trebao postojati otkriven je u orbiti mračne patuljaste zvijezde, na veliko iznenađenje astronoma. To otkriće proturječi prihvaćenom modelu formiranja… više »

NOVOSTI

Nokia 2: dva dana baterije uz samo jedno punjenje

objavljeno prije 22 dana i 5 sati

HMD Global, dom telefona Nokia, predstavio je pametni telefon Nokia 2. Nokia telefoni i inače su sinonim za dugotrajne baterije, a danas predstavljamo pametni telefon koji to podiže na… više »

MA DA!

Kome je korisniji redovan seks?

objavljeno prije 22 dana i 18 sati

Redovan seks u starijoj dobi mogu zaštititi žene od određenih zdravstvenih problema, ali bi na muškarce mogli djelovati suprotno, objavili su znanstvenici. Stariji… više »

SAVJETI

23 muške navike koje ih čine privlačnijima

objavljeno prije 22 dana i 19 sati

Jedan od vaših dnevnih zadataka je da aktivno radite na vašoj privlačnosti. Do sada ste već sigurno primijetili da je opaki svijet suvremenih veza okrutno mjesto gdje žene imaju… više »

PUTUJTE!

Uživaj u gastronomskim delicijama i osvoji put u Pariz

objavljeno prije 23 dana

Put u Pariz uvijek je dobra ideja, a još je bolje kada je taj put nagrada za uživanje u ukusnim i omiljenim PIK trajnim salamama. Od 1. studenog do 15. prosinca 2017. godine kupi… više »

AHA!

Kako dobro izrezbariti bundevu za Noć vještica

objavljeno prije 23 dana

Noć vještica nije prava ako nema dobro izrezbarenu bundevu, pa evo par savjeta kako napraviti klasičnu Jack-O'-Lantern bundevu. Izaberite dobru bundevu - želite da vaša bundeva… više »

A VI?

Koliko pazimo na objave na društvenim mrežama

objavljeno prije 23 dana i 2 sata

Pazimo li što objavljujemo na društvenim mrežama i provjeravaju li poslodavci svoje (potencijalne) zaposlenike, istražio je MojPosao na više od 600 ispitanika i 15… više »

NOVOSTI

AOC predstavlja novi 31,5-inčni 1440p monitor

objavljeno prije 23 dana i 4 sata

Tko kaže da dobar i veliki monitor mora biti istovremeno i skup? Specijalist za monitore AOC predstavlja sveobuhvatni monitor veličine 31,5-inča s QHD (2560 x 1440 piksela) rezolucijom… više »

skrolaj na vrh