Život
A VI?

5 pitanja na koja sretni parovi mogu odgovoriti

objavljeno prije 21 dan i 15 sati

Parovi dijele svoju svakodnevicu, svoje tajne i svoje vrijeme, no vrlo rijetko jedan s drugim dijele i planove za budućnost. Neka od pitanja na koja je važno odgovoriti mogu biti vrlo… više »

MA DA?

Hrvati na Instagramu traže - interakciju

objavljeno prije 21 dan i 18 sati

Između Hrvata i Amerikanaca nema velike razlike u motivima korištenja Instagrama, ali se razlikuju po ishodima odnosno zadovoljstvima korištenja tom društvenom… više »

ZIJEEEV

Mračna strana novih tehnologija

objavljeno prije 21 dan i 20 sati

Hvata li vas često glavobolja ili osjećate znakove prehlade? Bole vas leđa i nikako se ne možete otarasiti umora unatoč tome vježbate i pokušavate zdravo živjeti?… više »

DOĐITE!

Kako putovati svijetom za 0 kuna? Lako!

objavljeno prije 21 dan i 21 sat

Svi smo mi čuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno ? Da li je ovaj mit istinit ? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? U ovom izdanju CRO - EU - PLANET EARTH… više »

SAVJETI

Psi i izleti u prirodu

objavljeno prije 21 dan i 23 sata

Bilo da odemo jedno popodne, prenoćimo ili čak ostanemo dulje vremena u prirodi ako imamo psa, najvjerojatnije ćemo ga povesti sa sobom. To je pasji raj! No,trebate imati nekoliko stvari na… više »

WOW!

Voyageri i njihovih četrdeset godina u svemiru

objavljeno prije 21 dan i 23 sata

Jesmo li sami u svemiru? Prije četrdeset godina znanstvenici NASA-e pokušali su odgovoriti na to pitanje lansiranjem Voyagera, dviju bespilotnih svemirskih letjelica koje će otputovati… više »

POSLOVANJE

HTC može prodati Vive Business ili cijelu tvrtku

objavljeno prije 22 dana i 1 sat

HTC danas ima udio na tržištu pametnih telefona manji od 2 posto. Također, nedugo objavljeni financijski rezultati za drugi kvartal 2017 godinu pokazuju kako su već deveti kvartal u… više »

SAVJETI

Napalite dragu na jednostavan način

objavljeno prije 22 dana i 13 sati

Ženski libido stalno je na tapeti, jer se velik broj muškaraca žali na slabu želju drage za seksom. Ako se i vi nalazite u takvoj situaciji, isprobajte recept poznatih ljubavnika -… više »

PAZI OVO!

Ne puštate bradu? Možda biste trebali

objavljeno prije 22 dana i 15 sati

Jedni tvrde da su totalno 'out', a drugi su tek nedavno otkrili svoju ljubav prema njima. No zanimljivo je da postoje istraživanja koja su otkrila kako brade muškarce čine… više »

Foto: mliu92
DA ILI NE?

Putovanja za vrijeme trudnoće

objavljeno prije 22 dana i 17 sati

Najvažnije je imati na umu da postoje različita prijevozna sredstva kojima možemo putovati, a puno ovisi i o tome koliko je poodmakla vaša trudnoća i kamo točno putujete. Ne morate se… više »

SAVJETI

Kako uspješno odgojiti sretno dijete

objavljeno prije 22 dana i 18 sati

Sretno dijete želja je svakog roditelja, no kako dobro znamo da je sreća nešto drugo za svaku osobu, treba malo poraditi na shvaćanj onoga što je sreća za djecu.  Naime,… više »

NAJAVE

WordCamp Zagreb od 1. do 3. rujna

objavljeno prije 22 dana i 20 sati

WordCamp Zagreb, najveće godišnje okupljanje WordPress zajednice u Hrvatskoj, održat će se ove godine po prvi puta u Zagrebu, od 1. do 3. rujna, sa središnjim konferencijskim… više »

Dokazi su dokazi

Slana hrana povećava rizik od srčanih bolesti

objavljeno prije 22 dana i 22 sata

Ako je vjerovati Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, više od 2.5 milijuna smrtnih slučajeva godišnje moglo bi se izbjeći kada bi ljudi dnevni unos soli sveli na… više »

PUTOVANJA

Oktoberfest - rezervirajte svoje mjesto već sada

objavljeno prije 22 dana i 23 sata

Oktoberfest je jedan od najvećih sajmova na svijetu kojeg u samo 16 dana posjeti gotovo 7 milijuna ljudi. Gosti pristižu iz raznih dijelova svijeta kao bi uživali i opustili se u atmosferi… više »

STIŽE BEBA

Je li debljanje za vrijeme trudnoće povezano sa spolom djeteteta?

objavljeno prije 23 dana

Puno je uzoraka kojima u trudnoći pribjegavamo kako bismo odredili spol djeteta, no većina njih temelji se na mitovima. Međutim, jedna od posljednjih studija donosi neka nova… više »

skrolaj na vrh