Život
WOW!

Cubot Magic - zaobljena kineska ljepota

objavljeno prije 21 dan i 1 sat

Poznata nam kineska tvrtka Cubot pokleknula je pred trendom dizajniranja pametnih telefona sa zaslonima gotovo bez okvira. U srpnju debitira Cubot Magic model, koji bi mogao razveseliti sve… više »

EH, DA ...

Seks i čuvanje muškog zdravlja

objavljeno prije 21 dan i 13 sati

Seks je dobar za zdravlje, naravno, a kad su u pitanju muškarci, redovita ejakulacija može pomoći u očuvanju zdravlje prostate, ustanovili su znanstvenici. Ako ne znate koliko biste… više »

EGZAKTNO

Kako izgleda savršena stražnjica

objavljeno prije 21 dan i 14 sati

Savršene ženske mjere zadnjih desetljeća bile su tri čarobne brojke 90-60-90, a onda su se pojavile žene bujnijih oblina poput Jennifer Lopez i Kim Kardashian koje su - promijenile… više »

PRIČA

Opasne neostvarene želje su... u mislima?

objavljeno prije 21 dan i 16 sati

Ti si moja opasna neostvarena želja, da li sam i ja tvoja? U mislima si mi opet... povremeno, ali opet i sve češće... ...nikako da dokučim zašto? Samo bljesneš i… više »

LOOL

Saznajte tko vas više ne želi za frenda na Fejsu

objavljeno prije 21 dan i 20 sati

Who Deleted Me je aplikacija koja služi za otkrivanje tko vas je maknuo s lista prijatelja na Facebooku ili je u međuvremenu izbrisao svoj profil. Facebook je već jednom dao ugasiti ovu… više »

DOĐITE

Novi tobogan u Termama Tuhelj

objavljeno prije 21 dan i 22 sata

Vodeni planet u Termama Tuhelj otvoren je 2005. godine kada je svojim atrakcijama oduševio sve. Vodeni planet...tik do Zemlje, kako se kupalište zove punim nazivom, prepuno je… više »

NOVOSTI

8 GB RAM-a u pametnim telefonima: od viška glava ne boli

objavljeno prije 22 dana i 1 sat

Utrka u parametrima među proizvođačima pametnih telefona se nastavlja. Nakon što je Qualcomm u Snapdragon platformu dodao podršku za 8 GB RAM-a tako je vrijeme za ovaj visok… više »

MA DA?

Prvi poljubac - pravo čudo za organizam

objavljeno prije 22 dana i 13 sati

Prvi poljubac vjerojatno je još važniji od prvog seksa, ali je jednako nezgodan - može lako biti poput ruskog ruleta - nikad ne znaš što ćeš dobiti, ali neovisno o… više »

ZAPAMTITE :)

10 magneta za žene

objavljeno prije 22 dana i 14 sati

Zaboravite na Cosmopolitan, zaboravite na traženje savjeta kod majki, sestara, prijateljica. Sve što vam je potrebno za uspjeh i postizanje apsolutnog poštivanja i privrženosti… više »

EH, DA ...

Kuda vodi nezdrav život?

objavljeno prije 22 dana i 16 sati

Metabolički sindrom jedno je od onih stanja koje se ne mogu nazvati bolešću, već je zapravo skup rizičnih zdravstvenih faktora kao što su - povišen krvni tlak,… više »

WOW!

Žene, godišnji i seks - priča za sebe

objavljeno prije 23 dana i 13 sati

Seks na godišnjem nešto je o čemu muškarci uglavnom sanjaju, naravno, u slučaju da su slobodni jer ne želimo promicati bračnu nevjeru... iako ima i onih koji o tome… više »

PRIČA

Prijatelje čuvam kao kap vode na dlanu

objavljeno prije 23 dana i 14 sati

Prijateljstvo nije isto što i poznanstvo, razlikujmo. Znamo li biti prijatelji?  Ako ne, naučimo se. Što je to prijatelj? Ne tražimo ništa a ne previše.… više »

EH, DA ...

E-cigarete navlače mlade na one prave

objavljeno prije 23 dana i 22 sata

E-cigarete od svoje pojave na tržištu izazivaju kontroverze - neki tvrde da su neškodljive, drugi upravo obrnuto, a koplja se najviše lome oko mladih, najranjivije… više »

NAJAVE

Emporio Armani pametni sat u prodaji od 14. rujna

objavljeno prije 24 dana i 1 sat

Talijanska tvrtka Giorgio Armani SpA, završava razvoj pametnog sata pokretanog pod Android Wear 2.0 platformom. Ranije ove godine, saznali smo da je Smartwatch Emporio Armani u… više »

EH, DA ...

Gdje su na svijetu najveće grudi

objavljeno prije 24 dana i 13 sati

Veličina grudi jedna je od onih stvari koje vas, zapravo, ne bi trebala brinuti jer svake grudi imaju svoju vjernu publiku - i male i velike, i čvrste i obješene, kakve god da bile,… više »

skrolaj na vrh