Život
COOL

Space X uspješno lansirao Iridium satelite

objavljeno prije 19 dana i 20 sati

SpaceX lansirala je u petak na svojoj raketi Falcon 9 petu skupinu komunikacijskih satelita tvrtke Iridium, od osam koje će američka tvrtka lanisirati do sredine 2018. "Uspješno… više »

COOL

Uz Google Play Instant možete jednostavno isprobati igru bez preuzimanja

objavljeno prije 19 dana i 22 sata

Nakon što je Google pokrenuo značajku "Instant Apps", sada su na Konferenciji razvojnih programera (GDC 2018), održanoj u San Franciscu, dodali i značajku Google Play Instant.… više »

MYTHBUSTERS

Mitovi o masturbaciji koje možete odmah zaboraviti

objavljeno prije 20 dana i 10 sati

Evo nekoliko grozota, zabluda, laži i mitova kojima protivnici masturbacije poučavaju druge. Želite li pak upoznati 69 mitova u seksu toplo preporučamo knjigu 'Don't… više »

Kad su stvari van naše kontrole... /Foto: Pexels
PRIMJENITE

Kako obuzdati bijes

objavljeno prije 20 dana i 12 sati

Kada smo van sebe od bijesa, zaista nismo svoji. A nitko se ne voli osjećati bespomoćno, kao da njegovim tijelom upravlja neka čudna sila. Zato donosimo nekoliko savjeta za obuzdavanje… više »

Kosa, krevet, spavanje
EH, DA...

Moderne bolesti izaziva tehnologija

objavljeno prije 20 dana i 17 sati

Problemi sa spavanjem spadaju među glavne poremećaje modernog čovjeka, a nema nikakve sumnje da je tome uvelike pridonijela i tehnologija, odnosno aplikacije koje mjere kvalitetu života,… više »

SJAJNO!

Sastojak u kanabisu mogao bi pomoći ovisnicima o alkoholu?

objavljeno prije 20 dana i 20 sati

CDB - punog imena kanabidiol - sastojak je kanabisa koji ne djeluje poput droge. Koristi se za liječenje Chronove bolesti i nekih vrsta karcinoma. Aktivisti koji… više »

NOVOSTI

OPPO F7 pametan telefon dobio 25 MP prednju kameru

objavljeno prije 20 dana i 23 sata

Tvrtka OPPO najavila je pametan telefon F7 s primarnim fokusom na selfie kameri i s prednjicom u stilu iPhone X. Koristi platformu ColorOS 5.0 na temelju Android 8.1 (Oreo). Evo ostalih… više »

MA DA?

Možemo li zavoljeti bivše?

objavljeno prije 21 dan i 10 sati

Stručnjaci, ali i životna iskustva, kažu da je moguće ponovo zavoljeti osobu s kojom ste nekada već bili u vezi ili u braku, i to se ne događa tako rijetko kao što mislimo. Međutim,… više »

HE HE

Zaljubljenost - što ćemo s tim leptirićima u trbuhu?

objavljeno prije 21 dan i 12 sati

Zaljubljenost je nekad toliko bolna da jednostavno ne znamo kako si pomoći - u priručnicima za samopomoć često čitamo da se u takvim situacijama treba osloniti na unutarnji glas, no u kolikoj… više »

FRKA?

Facebook omogućava veću kontrolu nad privatnošću

objavljeno prije 21 dan i 17 sati

Facebook će korisnicima dati veću kontrolu nad njihovom privatnošću tako što će olakšati upravljanje informacijama i redizajnirati sučelje s postavkama, objavila je ta… više »

STIŽE BEBA

Kako vježbanje tijekom trudnoće utječe na porod

objavljeno prije 21 dan i 19 sati

Dokazane su pozitivne strane vježbanja tijekom trudnoće, poput smanjenja bolova u leđima, podizanje energije i ubrzavanje oporavka nakon poroda.  Međutim, novija… više »

ČUDNO

Otkrivena galaksija bez tamne tvari?

objavljeno prije 21 dan i 22 sata

Astronomi su otkrili galaksiju koja gotovo da nema tamne tvari, nevidljivog i zagonetnog počela za koje se smatra da djeluje kao neka vrsta "ljepila" koje pomaže u formiranju galaksija. Ovo… više »

NOVOSTI

Vivo V9 stvoren za selfije ima zaslon koji pokriva 90 % prednje strane

objavljeno prije 21 dan i 23 sata

Posljednje vrijeme Vivo, kineski proizvođač pametnih telefona među top 5 na svijetu, vrlo je aktivan u predstavljanju svojih noviteta i inovacija za 2018. godinu. Nekoliko dana nakon… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
STVARNO?

Što vam treba za savršen orgazam?

objavljeno prije 22 dana i 10 sati

Orgazam je ženama ponekad nedostižan ideal, a za nedostatak se često optužuju muškarci i njihov sebičan pristup seksu. No, izgleda da to nije cijela istina i da u cijeloj priči… više »

SAVJETI :)

Kako prepoznati da ste u pravoj vezi

objavljeno prije 22 dana i 12 sati

Kako biste se trebali osjećati u vezi s osobom koja vam je suđena? Što je normalno, a što nije? Pročitajte naših desetak točaka i procijenite kakve vi emocije gajite… više »

skrolaj na vrh