« Ekosfera
objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana
SAZNAJEMO

Zašto kafići u Zagrebu poslužuju piće bez leda?

Gosti kafića mogli su pak dobiti led samo ukoliko bi podijelili fotografiju svojeg pića i poruku putem društvenih mreža i tako proširili informaciju svojim prijateljima

Cuga bez leda?
Cuga bez leda? (Arhiva)
Više o

kafići

,

piće bez leda

,

led

Unatoč još uvijek velikim vrućinama, neki su kafići u Zagrebu ovih dana posluživali pića bez leda. Uz piće su dobili samo slamku s natpisom «Pitate se zašto nema leda? Bilo bi više cool kada biste učinili nešto po pitanju globalnog zatopljenja».

Poruka je to WWF-a, jedne od najvećih i najuglednijih svjetskih nezavisnih organizacija za zaštitu prirode uz koju su gostima kafića podijelili i nekoliko jednostavnih savjeta kako svatko od nas može svakodnevno utjecati na smanjenje klimatskih promjena.

Gosti kafića mogli su pak dobiti led samo ukoliko bi podijelili fotografiju svojeg pića i poruku putem društvenih mreža i tako proširili informaciju svojim prijateljima. Akciji su se za početak priključili Brewbites Zagreb, a akciju je osmislio tim agencije Bruketa&Žinić OM.

„Klimatske promjene velik su problem današnjice, a ako nešto ne napravimo, još će veći problem biti sutra. Ovime provodimo akciju osvještavanja ljudi o tome kako svatko od nas može pomoći. Nemojte samo sjediti i gledati kako se led topi!", poručuju iz WWF Adrije.

Pogledajte kako je to izgledalo u videu:


01.09.2017. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh